Ontdek Babylonia - de nieuwe Eau de Parfum van Ormonde Jayne

Stap in de voetsporen van oude beschavingen en verlies jezelf in een wereld van geur met Babylonia, de nieuwste Eau de Parfum van Ormonde Jayne. Dit Britse niche parfummerk, bekend om zijn luxe geuren en verfijnde esthetiek, nodigt ons uit voor een zintuiglijke reis naar het hart van het Oude Nabije Oosten.

Babylonia roept beelden op van het legendarische Babylon, ooit een bloeiend middelpunt van kunst, wetenschap en cultuur. Deze grootse stad, bekend om de hangende tuinen en indrukwekkende bouwwerken, was een kruispunt van beschavingen en ideeën. Geïnspireerd door deze rijke historie en de befaamde Zijderoute, waarlangs eeuwenlang exotische goederen werden verhandeld waaronder geuren en specerijen, biedt dit parfum een unieke ervaring die de geest en ziel beroert.

Het parfum opent met bruisende topnoten van zwarte bes, die direct een gevoel van mysterie en avontuur oproepen. De fijne geuren van iris en viooltjes vervlechten zich met deze fruitige opening, waardoor er een zacht maar intrigerend aroma ontstaat. De toevoeging van roze peper, davana en bergamot voegen een kruidige, bijna fruitige dimensie toe, terwijl het geheel je voorbereidt op een blijvende geurimpact.

Naarmate Babylonia zich ontvouwt, komt het hart van het parfum tot leven: een decadent samenspel van muskus, dat een diepe, aardachtige basis biedt. Dit sensuele hart wordt verwarmd door de toevoeging van rijke harsen, de zoetheid van vanille en de verleidelijke geur van praliné. Dit zorgt voor een complexe zoetheid die de drager verleidt en vasthoudt, en een onvergetelijke indruk achterlaat.

De creatie van Babylonia kan worden toegeschreven aan de visionaire geest van Linda Pilkington, oprichtster en parfumeur achter Ormonde Jayne. Met haar bewezen vermogen om diverse invloeden samen te smelten, creëert ze harmonieuze geuren die de fijnheid van het Oosten versmelten met de moderne westerse parfumerie. Babylonia is geen uitzondering en staat symbool voor meesterschap in geurcreatie.

De exclusiviteit van Babylonia wordt verder versterkt door de speciale aandacht voor detail en ambacht die Ormonde Jayne in elk product stopt. Van het nauwkeurig mixen van de geurcomponenten tot aan het handmatig gieten van de flessen in hun Londense studio – elke stap wordt genomen met uiterste precisie en passie voor het vak. Dit garandeert niet alleen de kwaliteit, maar ook de exclusiviteit van elke fles Babylonia.

De presentatie van het parfum is al even bijzonder als de geur zelf. Het ontwerp van de flacon straalt elegantie en luxe uit met haar amberkleurige basis die gracieus overgaat in een lichtere mandarijntint, een ode aan de rijke kleuren en materialen van de Babylonische tijd. Alsof het parfum zelf, symboliseert de flacon de rijke geschiedenis en erfgoed van Babylonia.

Als onderdeel van de La Route de la Soie collectie, vertegenwoordigt Babylonia meer dan een toevoeging aan een geurassortiment; het is een stukje tastbare geschiedenis om te dragen. Met de lancering van dit parfum brengt Ormonde Jayne een eerbetoon aan een wereld die al lang vervlogen lijkt, maar die nu een nieuwe adem vindt op de polsen en in de harten van degenen die zich laten verleiden door zijn charme.

De prijs van dit geurende kunstwerk is een reflectie van de exclusiviteit, vakmanschap en het pure avontuur dat elke verstuiving met zich meebrengt. Een 50 ml fles Babylonia Eau de Parfum is beschikbaar voor €150. Deze prijs wordt gerechtvaardigd door de ongeëvenaarde kwaliteit en de unieke geurervaring die het belooft. Babylonia nodigt je uit om je zintuigen te openen en je te laten meevoeren naar een wereld van oud rijkdom en schoonheid - een ervaring die men niet snel zal vergeten en die ongetwijfeld een stempel zal drukken op het geurgeheugen van velen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website