Salon de Parfums in Harrods biedt s werelds beste en meest exclusieve geuren

High-end warenhuis Harrods in Londen heeft onlangs een nieuwe winkelruimte geopend op de zesde verdieping, genaamd Salon de Parfums. Deze salon is toegewijd aan fijne geuren en biedt 'swerelds beste en meest exclusieve parfums, waarvan sommige nergens anders te vinden zijn. De salon beslaat meer dan 5.000 vierkante meter en biedt boetieks voor elf high-end merken, waaronder Chanel, Dior, Roja Dove, Tom Ford, Guerlain en Clive Christian.

Deze ruimte bevat ook een galerij die andere dure geuren verkoopt, waaronder de exclusieve Bond No. 9 Harrods-collectie. De salon biedt een op maat gemaakte service waarmee klanten geschenken kunnen personaliseren en hun eigen geur kunnen creëren. Naast het ontwerpen van de geur zelf, kunnen klanten flessen laten graveren met initialen of persoonlijke boodschappen, wat resulteert in een unieke creatie die een perfect cadeau kan zijn voor een geliefde of een kostbaar persoonlijk bezit.

Salon de Parfums heeft niet alleen een indrukwekkende collectie van 'swerelds meest exclusieve en high-end parfums, maar biedt ook een unieke ervaring aan klanten. Het is een plek waar klanten hun zintuigen kunnen prikkelen, een diepere kennis over geuren kunnen krijgen en hun eigen geur kunnen creëren met de hulp van deskundige parfumeurs.

Naast de boetieks en de galerij voor exclusieve geuren biedt Salon de Parfums ook een privélounge voor klanten die behoefte hebben aan privacy en persoonlijke aandacht. Hier kunnen ze een selectie van geuren ontdekken in een intieme en rustige omgeving, weg van de drukte van de winkelvloer.

Salon de Parfums is niet alleen een geweldige plek om te bezoeken voor parfumliefhebbers, maar ook voor degenen die op zoek zijn naar een unieke en op maat gemaakte ervaring bij het kopen van parfum. De ruimte is zorgvuldig ontworpen om de beste ervaring te bieden aan klanten die op zoek zijn naar iets speciaals en onvergetelijks.

Als je in Londen bent en op zoek bent naar een unieke en luxe ervaring bij het kopen van parfum, dan is Salon de Parfums in Harrods de plek om te bezoeken.

Enkele merken die verkrijgbaar zijn bij Salon de Parfums bij Harrods:

  • Chanel: Een van de meest iconische en bekende Franse modehuizen, Chanel biedt een reeks exclusieve geuren aan bij Salon de Parfums, waaronder de beroemde Chanel No. 5 en Chance. De geuren van Chanel zijn bekend om hun elegantie, subtiliteit en verfijning. Prijzen variëren van £ 65 voor een 50 ml fles van Chance Eau Tendre tot £ 300 voor een 200 ml fles van Les Exclusifs de Chanel Beige.

  • Dior: Dior biedt een uitgebreide collectie parfums aan, waaronder de iconische Miss Dior en J'adore. De geuren van Dior staan bekend om hun verleidelijke en sensuele aroma'sen zijn ideaal voor vrouwen die op zoek zijn naar een luxe en verfijnde geur. Prijzen variëren van £ 72 voor een 50 ml fles van Miss Dior Eau de Toilette tot £ 230 voor een 200 ml fles van J'adore Eau de Parfum.

  • Roja Dove: Roja Dove staat bekend om zijn exclusieve en hoogwaardige parfums die zijn gemaakt met behulp van de beste ingrediënten van over de hele wereld. De geuren van Roja Dove zijn luxe en verfijnd en staan bekend om hun lange levensduur en intensiteit. Prijzen variëren van £ 195 voor een 50 ml fles van Roja Parfums Enigma Pour Homme tot £ 1.500 voor een 100 ml fles van Roja Parfums Haute Luxe.

  • Tom Ford: Tom Ford is een Amerikaanse modeontwerper die bekend staat om zijn luxe en elegante ontwerpen. Tom Ford'scollectie van parfums is niet anders en biedt een scala aan geuren die perfect zijn voor elke gelegenheid. De geuren van Tom Ford zijn vaak sensueel en intens en zijn ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een krachtige geur. Prijzen variëren van £ 83 voor een 50 ml fles van Tom Ford Neroli Portofino tot £ 540 voor een 250 ml fles van Tom Ford Oud Wood Intense.

  • Guerlain: Guerlain is een van de oudste en meest bekende parfumhuizen ter wereld. Het biedt een scala aan geuren aan, van tijdloze klassiekers tot moderne creaties. De geuren van Guerlain zijn vaak verfijnd en elegant en worden geleverd in prachtig ontworpen flessen die een lust zijn voor het oog. Prijzen variëren van £ 57 voor een 50 ml fles van Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic tot £ 530 voor een 125 ml fles van Guerlain Les Exclusifs L'Heure de Nuit.

  • Clive Christian: Clive Christian is een Brits parfumhuis dat bekend staat om zijn exclusieve en hoogwaardige geuren. De parfums van Clive Christian zijn vaak intens en luxe

  • Francis Kurkdjian - Baccarat Rouge 540 extrait de parfum: Dit parfum heeft een sensuele en verfijnde geur die doet denken aan kristalheldere Baccarat-kristallen. Het bevat een mix van saffraan, jasmijn, cederhout en ambergris. De 70 ml-fles is geprijsd op £290.

  • Xerjoff - Alexandria II Eau de Parfum: Dit parfum is geïnspireerd op de historische stad Alexandrië en heeft een mysterieuze en verleidelijke geur. Het bevat tonen van mandarijn, bergamot, jasmijn en patchouli. De 50 ml-fles is geprijsd op £280.
  • Maison Francis Kurkdjian - Grand Soir Eau de Parfum: Dit parfum heeft een warme en rijke geur die doet denken aan avonden in Parijs. Het bevat tonen van vanille, benzoëhars, tonkaboon en amber. De 70 ml-fles is geprijsd op £200.

  • Amouage - Reflection Man Eau de Parfum: Dit parfum heeft een frisse en houtachtige geur die doet denken aan de oceaan. Het bevat tonen van rozemarijn, neroli, jasmijn en sandelhout. De 100 ml-fles is geprijsd op £225.

  • Memo - Irish Leather Eau de Parfum: Dit parfum heeft een rijke en intense geur die doet denken aan het Ierse platteland. Het bevat tonen van jeneverbes, groene mandarijn, leer en hooi. De 75 ml-fles is geprijsd op £205.

  • Kilian - Straight to Heaven, White Cristal Eau de Parfum: Dit parfum heeft een elegante en kruidige geur die doet denken aan exotische vakanties. Het bevat tonen van rum, patchouli, vanille en kruidnagel. De 50 ml-fles is geprijsd op £225.

  • Clive Christian - Noble VII Cosmos Flower Eau de Parfum: Dit parfum heeft een bloemige en verleidelijke geur die doet denken aan een zomerse tuin. Het bevat tonen van zwarte bes, jasmijn, osmanthus en vanille. De 50 ml-fles is geprijsd op £525.

  • Roja Parfums - Aoud Eau de Parfum: Dit parfum heeft een krachtige en exotische geur die doet denken aan het Midden-Oosten. Het bevat tonen van bergamot, saffraan, roos en patchouli. De 50 ml-fles is geprijsd op £375.

  • Guerlain - Santal Royal Eau de Parfum: Dit parfum heeft een verfijnde en houtachtige geur die doet denken aan een luxe hotelkamer. Het bevat tonen van sandelhout, leer, tonkaboon en roze peper. De 125 ml-fles is geprijsd op £200.

  • Roja Parfums - Enigma Eau de Parfum - £375 voor 50 ml: Een luxueuze en mysterieuze geur van Roja Parfums, Enigma Eau de Parfum is een krachtige en intrigerende geur voor degenen die graag in het middelpunt van de belangstelling staan. Met een unieke combinatie van kruiden en houtachtige noten, waaronder bergamot, lavendel, kaneel, kruidnagel en patchoeli, creëert deze geur een warme en kruidige sfeer die lang blijft hangen op de huid.

  • Memo - Marfa Eau de Parfum - £205 voor 75 ml: Marfa Eau de Parfum van Memo is geïnspireerd op het adembenemende landschap van Marfa, Texas. Deze unieke geur opent met topnoten van oranjebloesem en mandarijn, gevolgd door hartnoten van jasmijn en tuberoos. De basisnoten van witte muskus en vanille zorgen voor een romige en bloemige finish die lang blijft hangen.

  • Frederic Malle - Portrait of a Lady Eau de Parfum - £180 voor 50 ml: Een verfijnde en sensuele geur van Frederic Malle, Portrait of a Lady Eau de Parfum is een onmisbaar item voor iedereen die op zoek is naar een geur die even elegant als verleidelijk is. Met topnoten van kaneel en roos, hartnoten van patchoeli en sandelhout, en basisnoten van muskus en amber, creëert deze geur een complexe en onvergetelijke aroma.

  • Serge Lutens - Chergui Eau de Parfum - £120 voor 50 ml: Chergui Eau de Parfum van Serge Lutens is een warme, rokerige en kruidige geur die perfect is voor degenen die houden van een intense en karaktervolle geur. Met topnoten van tabak, honing en iris, hartnoten van amber en muskus, en basisnoten van leer en sandelhout, creëert deze geur een sfeer van warmte en comfort.

  • Le Labo - Santal 33 Eau de Parfum - £180 voor 50 ml: Een moderne en elegante geur van Le Labo, Santal 33 Eau de Parfum is een houtachtige en kruidige geur die perfect is voor dagelijks gebruik. Met topnoten van kardemom, iris en viooltjesblad, hartnoten van sandelhout, cederhout en leer, en basisnoten van amber en vanille, creëert deze geur een complex en verfijnd aroma dat lang blijft hangen op de huid.

Naast deze merken biedt de galerij bij Salon de Parfums ook andere exclusieve en hoogwaardige parfums aan, waaronder de exclusieve Bond No. 9 Harrods-collectie. Bovendien biedt de op maat gemaakte service klanten de mogelijkheid om geschenken te personaliseren en zelfs hun eigen geur te creëren, wat resulteert in een unieke en persoonlijke creatie. Merk op dat deze prijzen kunnen veranderen. Bovendien zijn er mogelijk ook seizoensgebonden of exclusieve parfums beschikbaar die niet op deze lijst staan.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website