Woensdag - 08 Feb 2023

Aanmelden

High-End parfumwinkel Salon de Parfums opent bij Harrods

High-End parfumwinkel Salon de Parfums opent bij Harrods

High-end warenhuis Harrods in Londen heeft onlangs een nieuwe winkelruimte geopend gewijd aan fijne geuren genaamd Salon de Parfums. De salon bevindt zich op de zesde verdieping van de winkel en biedt's werelds beste en meest exclusieve parfums, waarvan je sommige nergens anders kunt vinden.

De ruimte beslaat meer dan 5.000 vierkante meter en biedt plaats aan boetieks voor elf high-end merken, waaronder Chanel, Dior, Roja Dove, Tom Ford, Guerlain en Clive Christian.

Er zal ook een galerij zijn die andere dure geuren zal verkopen, waaronder de exclusieve Bond No. 9 Harrods-collectie, terwijl het ook een op maat gemaakte service biedt waarmee klanten geschenken kunnen personaliseren en kunnen proberen hun eigen geur te creëren. Naast het ontwerpen van de geur zelf, krijgen klanten ook de mogelijkheid om flessen met initialen of persoonlijke boodschappen te graveren, wat resulteert in een echt speciale creatie - die een perfect cadeau kan worden voor een geliefde, of een gekoesterd persoonlijk bezit.

Dankzij de grote selectie aan merken en eersteklas diensten is Salon de Parfums de plek om te bezoeken in Londen voor parfumliefhebbers met diepe zakken.