Dior en Baccarat werken samen om extravagant J'adore Exception Edition-parfum te creëren

Dior en Baccarat, twee prestigieuze namen in de wereld van luxegoederen, hebben samengewerkt om een limited edition-serie van de iconische J'adore-parfums uit te brengen. Hoewel de standaardversie al een van de meest gerenommeerde geuren van het Franse modehuis is, brengt deze Exceptional Edition een extra glamoureuze noot dankzij de prachtige nieuwe J'adore-fles.

De fles is een speciale versie van de iconische Dior-amfora, ontworpen door Baccarat en Dior Fine Jewelry. Het prachtige vat is zowel rond als slank, met een massief gouden ketting die het vrouwelijke silhouet symboliseert. De fles is niet alleen een lust voor het oog, maar de geur die erin zit is ook een traktatie voor de reukzin.

De geur van de Exceptional Edition J'adore-parfum heeft topnoten van absolute roos de mai, een hart van tonen van jasmijn de grasse absolute, en tonen van Tahitiaanse vanille absoluut aan de basis.

Er zijn slechts acht exemplaren van deze Exceptional Edition J'adore-parfum beschikbaar. Deze unieke limited edition J'adore-parfums zijn een must-have voor elke verzamelaar of liefhebber van luxeproducten.

De limited edition J'adore-parfums van Dior en Baccarat zijn het resultaat van een prestigieuze samenwerking tussen twee iconische merken. De serie Exceptional Editions bestaat uit acht flessen, elk voorzien van een exclusieve fles ontworpen door Baccarat en Dior Fine Jewelry.

De fles is zowel rond als slank van vorm en heeft een massief gouden ketting die het vrouwelijke silhouet symboliseert. Het ontwerp van de fles is gebaseerd op de iconische Dior-amfora en straalt pure luxe uit. Naast het indrukwekkende ontwerp van de fles, bevat elke fles ook een verfijnde en exclusieve geur.

De topnoten van de geur zijn afkomstig van de absolute roos de mai, het hart bevat tonen van jasmijn de grasse absolute en aan de basis liggen tonen van Tahitiaanse vanille absoluut. Het resultaat is een heerlijke geur die de zintuigen prikkelt en lang blijft hangen.

De Exceptional Editions zijn een must-have voor parfumliefhebbers en verzamelaars van luxe producten. Met een prijskaartje van €140.000 per stuk zijn deze flessen een ware investering. De limited edition J'adore-parfums zijn een unieke combinatie van vakmanschap, luxe en exclusiviteit.