Aman Resorts lanceert luxe parfumcollectie geïnspireerd op bestemmingen

Aman Resorts International staat bekend om zijn luxueuze hotels in exotische bestemmingen en heeft nu een nieuwe weg ingeslagen met de lancering van zijn eigen geurlijn, Aman Fine Fragrance. De collectie omvat vijf genderneutrale geuren van elk 50 ml, geïnspireerd op de onderscheidende bestemmingen van Aman.

De geuren zijn ontwikkeld door Jacques Chabert en zijn vrij van ftalaten, kunstmatige kleurstoffen en parabenen. 'Vayu' is geïnspireerd op Amanpuri in Thailand en biedt tonen van bergamot, citroengras, kokosnoot en tuberoos. 'Ayom' is geïnspireerd op Amanjiwo in Indonesië en biedt noten van bergamot, kardemom en elemi. 'Umbr' is geïnspireerd op Aman Venice en heeft tonen van zwarte peper, roos, saffraan en leer. 'Zuac' is geïnspireerd op Marrakech en biedt tonen van roze peper, bay St. Thomas, saffraan, vetyver en patchoeli. 'Alta' is geïnspireerd op het nieuwe Aman New York en biedt een mix van frisse noten zoals bergamot en roze peper, met basisnoten van sandelhout en muskus. De geuren zijn verkrijgbaar voor €286.

De Aman Fine Fragrance-collectie is nu verkrijgbaar via de Aman-website en in geselecteerde boetieks van het merk. Naast de collectie van vijf geuren biedt Aman ook een set van vijf 10 ml geuren, een ideaal cadeau voor elke parfumliefhebber die op zoek is naar iets unieks en exclusiefs.

De introductie van Aman Fine Fragrance is een natuurlijke uitbreiding van het merk en de ervaring die het biedt. Het is een manier om de gasten van Aman, en iedereen die zich graag omringt met de schoonheid en luxe van het merk, de gelegenheid te geven om een stukje van deze ervaring mee naar huis te nemen en hun zintuigen te blijven prikkelen.

Aman Resorts International blijft innoveren en uitbreiden, van de introductie van nieuwe wellnessproducten en -diensten tot het ontwikkelen van geuren die de essentie van hun ongelooflijke bestemmingen vastleggen. Het is een merk dat zijn gasten en klanten blijft verrassen en inspireren, en hun zoektocht naar verlichting en rust blijft bevorderen, of het nu in hun resorts is of in de vorm van hun nieuwe geurcollectie.

Aman Fine Fragrance-collectie

  1. Vayu - Geïnspireerd door Amanpuri, Thailand. De naam is afgeleid van het Sanskrietwoord voor 'wind' en het parfum is bedoeld om de frisheid van de zomer en het ongerepte witte zand van Amanpuri tot stand te brengen. Het is een bloemige geur met topnoten van bergamot en citroengras, hartnoten van tuberoos en jasmijn en basisnoten van kokosnoot en amber.

  2. Ayom - Geïnspireerd door Amanjiwo, Indonesië. Het parfum is bedoeld om de dramatische bloemendiepten van de jungle te leveren. Het heeft topnoten van bergamot en kardemom, hartnoten van jasmijn en kruidnagel en basisnoten van elemi en vetiver.

  3. Umbr - Geïnspireerd door Aman Venice, Italië. Het is een rijke en gelaagde geur met topnoten van zwarte peper en bergamot, hartnoten van roos en saffraan en basisnoten van leer en musk.

  4. Zuac - Geïnspireerd door de Rode Stad, Marokko. Het is een kruidige geur met topnoten van roze peper en bergamot, hartnoten van laurier en saffraan en basisnoten van vetiver en patchouli.

  5. Alta - Geïnspireerd door Aman New York, Verenigde Staten. Het parfum is bedoeld om de rijke architectuurgeschiedenis van New York te weerspiegelen. Het heeft topnoten van mandarijn en kardemom, hartnoten van iris en jasmijn en basisnoten van sandelhout en cederhout.

Elke geur wordt geleverd in een prachtige Paulownia-houten kist en is vrij van ftalaten, kunstmatige kleurstoffen, parabenen en dergelijke. De Aman Fine Fragrance-collectie is genderneutraal en verkrijgbaar in flessen van 50 ml.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website