Comme des Garçons creëert geur geïnspireerd op beton

Het Japanse modehuis Comme des Garçons heeft een nieuwe geur gelanceerd, genaamd Concrete, geïnspireerd op het materiaal dat de moderne wereld heeft gebouwd. Het parfum, ontworpen door de oprichter van het merk, Rei Kawakubo, is een avant-gardistisch idee en is bedoeld om de stedelijke creaties en woonruimtes te eren waar we dagelijks van genieten.

De Concrete eau de toilette van Comme des Garçons is verpakt in een prachtige fles gemaakt van duurzaam beton. De fles heeft een stoere uitstraling en is bedekt met een metalen dop die niet in het midden is geplaatst. De verpakking lijkt ook op de kleur en textuur van het bovengenoemde bouwmateriaal.

In tegenstelling tot wat je zou verwachten, ruikt het parfum niet naar cement. De geur heeft tonen van sandelhout, aangevuld met een vleugje roos en kruiden die prachtig contrasteren met de buitenkant van de fles.

Comme des Garçons staat bekend om zijn innovatieve en experimentele ontwerpen, en Concrete is daar geen uitzondering op. Het is een gedurfde geur die perfect past bij de onconventionele esthetiek van het merk.

De geur is ook in lijn met de duurzame en milieubewuste waarden van Comme des Garçons. Door beton als inspiratie te gebruiken, benadrukt het merk het belang van duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke materialen in ons dagelijks leven.

Concrete is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder een 80 ml fles en een reisvriendelijke 30 ml fles. Het parfum is te koop bij geselecteerde winkels en online retailers.

Naast Concrete heeft Comme des Garçons een uitgebreid assortiment aan geuren, waaronder de Unisex Standard, gemaakt met meubelmerk Artek. Comme des Garçons staat bekend om zijn innovatieve en experimentele ontwerpen, en Concrete is daar geen uitzondering op. Het is een gedurfde geur die perfect past bij de onconventionele esthetiek van het merk.

Of je nu fan bent van de avant-gardistische stijl van Comme des Garçons of gewoon op zoek bent naar een unieke geur die anders is dan alle anderen, Concrete is zeker de moeite waard om uit te proberen. Het is een interessante en gedurfde geur die zeker zal opvallen en je zintuigen zal prikkelen.

Concrete is de nieuwste toevoeging aan het uitgebreide assortiment geuren van Comme des Garçons, waaronder ook de Unisex Standard, gemaakt met meubelmerk Artek. Het is een onverwacht coole en unieke geur die perfect past bij de avant-gardistische stijl van het merk.

Comme des Garçons heeft verschillende producten en lijnen die onder de naam Concrete worden verkocht. Hieronder vind je een overzicht van de Concrete-producten van Comme des Garçons, met een omstandige beschrijving:

  • Concrete Eau de Toilette (€115 voor 80ml): Een unisex geur die is ontworpen om de stedelijke omgeving te eren en te vieren. Het parfum heeft tonen van sandelhout, aangevuld met een vleugje roos en kruiden die prachtig contrasteren met de stoere buitenkant van de fles, gemaakt van beton.

  • Concrete Eau de Parfum (€120 voor 80ml): Deze geur heeft een vergelijkbare samenstelling als de Eau de Toilette, maar is intenser en heeft een langere houdbaarheid. De geur wordt geleverd in een betonnen fles met een metalen dop die niet in het midden is geplaatst.

  • Concrete Scented Candle (€45 voor 190g): Een kaars die dezelfde geur heeft als de Concrete Eau de Toilette en Eau de Parfum. De kaars is gegoten in een betonnen houder en heeft een brandtijd van ongeveer 50 uur.

  • Concrete Metal Candle (€55 voor 190g): Deze kaars is gemaakt van natuurlijke was en heeft een geur die is geïnspireerd op het interieur van een fabriek. De kaars is gegoten in een metalen houder die is ontworpen om eruit te zien als beton.

  • Concrete Logo T-Shirt (€150): Een wit T-shirt met het Comme des Garçons-logo in een betonachtige print op de borst.

  • Concrete Coin Purse (€100): Een kleine portemonnee gemaakt van beton en leer, met een rits aan de bovenkant. Het heeft genoeg ruimte voor munten, kaarten en contant geld.

De Concrete-productlijn van Comme des Garçons heeft een stoere, industriële uitstraling en is geïnspireerd op de stedelijke omgeving. Elk product in de lijn is gemaakt van beton of heeft betonachtige elementen, waardoor het een unieke esthetiek heeft die perfect past bij de naam van het merk.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.