Woensdag - 08 Feb 2023

Aanmelden

Bvlgari Opera Prima is's werelds duurste parfumfles

Bvlgari Opera Prima is's werelds duurste parfumfles

Het gerenommeerde Italiaanse sieraden- en luxegoederenmerk Bvlgari heeft onlangs hun duurste parfum tot nu toe verkocht, de Bvlgari Opera Prima, voor een verbijsterende €250.000, een belachelijk prijskaartje waardoor het's werelds duurste parfum is.

Deze unieke geur is ontworpen door meesterparfumeur Daniela Andrier, maar het draait hier allemaal om het pakket.

Gebotteld in een prachtige flacon gemaakt door de beroemde glasmaker Venini en geïnspireerd op een Romeinse amorpha, wordt dit parfum aangevuld met 250 karaat citrien, 4,45 karaat amethist en 25 karaat diamanten. Nee, we hebben het hier niet over een verrukkelijk sieraad, versierd met edelstenen, het is gewoon een schandalige parfumfles die een heerlijke geur verbergt.

Bvlgari Opera Prima is vier jaar geleden onthuld en was sindsdien te zien in het warenhuis Galeries Lafayette Haussmann in Parijs. Een particuliere klant had het geluk om het te betalen en zal kunnen genieten van een mediterrane geur, met tonen van citroen, oranjebloesem, muskus en bloemige vibes.

Ik denk dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat €250.000 een schandalig bedrag is om aan een parfum uit te geven, maar we zijn er zeker van dat luxeliefhebbers en trendsetters van over de hele wereld gemakkelijk veel zouden uitgeven voor hun kenmerkende geur.


Bvlgari Opera Prima is's werelds duurste parfumfles