Ontdek de nieuwe exquise San Miguel sigaar van Gurkha Cigars

Gurkha Cigars is een gerenommeerd merk in de sigarenindustrie en staat bekend om hun premium handgemaakte sigaren van hoge kwaliteit. Een van hun bekendste sigaren is de San Miguel, vernoemd naar de stad in El Salvador waar de tabak voor deze sigaar wordt geteeld en gerijpt.

De San Miguel sigaar heeft een medium-body en meet 6 inch in lengte met een diameter van 54 ringmaat. Het heeft een dekblad van Ecuadoriaanse Habano tabak met een rijke chocoladebruine kleur en een lichte olieachtige glans. Het omblad en binnengoed is zorgvuldig geselecteerd uit Honduras en Nicaragua voor een perfecte balans van smaak en aroma.

De constructie en afwerking van de San Miguel sigaar zijn van uitstekende kwaliteit en bieden een gladde en egale textuur en een perfecte brand. De rookervaring is zacht en soepel met tonen van hout, leer en licht gebrande koffie. De sigaar heeft een aangename nasmaak van zoete kruiden en een subtiele pittige afdronk, waardoor het een unieke en complexe smaakbeleving biedt.

De San Miguel sigaar wordt geleverd in een elegant houten kistje met 20 stuks en is perfect voor sigarenliefhebbers die op zoek zijn naar een hoogwaardige sigaar voor speciale gelegenheden of om te genieten na een lange dag. Het is ook een geweldig cadeau voor vrienden of familieleden die van sigaren houden.

De San Miguel sigaar is een eersteklas sigaar die geschikt is voor kenners die op zoek zijn naar een verfijnde rookervaring. Met zijn complexe smaakprofiel en zorgvuldige selectie van tabak is het een geweldige keuze voor elke gelegenheid.

San Miguel sigaren biedt een selectie van premium handgerolde sigaren die bekend staan om hun rijke smaken en aroma s. Hun productlijn omvat:

  • San Miguel Serie G: Deze sigaren zijn gemaakt met een Nicaraguaanse Habano wrapper, Nicaraguaanse binder, en een mix van Nicaraguaanse en Dominicaanse tabak in de vulling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hebben een medium tot volle body.
  • San Miguel Serie N: Deze sigaren hebben een donkere en olieachtige Maduro wrapper uit Nicaragua, Nicaraguaanse binder, en een mix van Nicaraguaanse en Hondurese tabak in de vulling. Ze hebben een volle body en bieden rijke smaken van donkere chocolade, koffie en aarde.
  • San Miguel Serie S: Deze sigaren zijn gemaakt met een zachte en soepele Connecticut Shade wrapper uit Ecuador, Nicaraguaanse binder, en een mix van Nicaraguaanse en Dominicaanse tabak in de vulling. Ze hebben een lichte body en bieden subtiele smaken van hout, noten en kruiden.


Gurkha Cigars staat bekend om zijn luxe sigaren en heeft een breed scala aan productlijnen die zijn ontworpen om aan de behoeften en smaken van verschillende sigarenliefhebbers te voldoen. Hun productlijn omvat:

  • Gurkha Cellar Reserve: Deze sigaren zijn gerijpt in vaten die zijn gebruikt voor de opslag van cognac en zijn gemaakt met een donkere Connecticut Broadleaf wrapper, een Dominicaanse binder, en een mix van Dominicaanse en Nicaraguaanse tabak in de vulling. Ze bieden een volle body en hebben smaken van cacao, espresso en leer.
  • Gurkha Ghost: Deze sigaren zijn gemaakt met een donkere en olieachtige Braziliaanse Arapiraca wrapper, een Dominicaanse binder, en een mix van Nicaraguaanse en Dominicaanse tabak in de vulling. Ze hebben een medium tot volle body en bieden smaken van zwarte peper, kaneel en koffie.
  • Gurkha Royal Challenge: Deze sigaren zijn gemaakt met een zachte en soepele Connecticut Shade wrapper uit Ecuador, een Dominicaanse binder, en een mix van Dominicaanse en Nicaraguaanse tabak in de vulling. Ze hebben een lichte tot medium body en bieden smaken van hout, noten en een vleugje zoetheid.


Naast zijn unieke smaakprofiel en hoogwaardige constructie heeft de San Miguel sigaar ook een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oprichting van Gurkha Cigars in 1989. Gurkha Cigars is opgericht door Kaizad Hansotia, een jonge ondernemer die gepassioneerd was door sigaren. Hij reisde de wereld rond op zoek naar de beste tabak voor zijn sigaren en ontdekte de stad San Miguel in El Salvador, waar hij werd verliefd op de lokale tabak en besloot deze te gebruiken voor zijn nieuwe sigaarlijn.

Sindsdien is de San Miguel sigaar een van de meest geliefde sigaren van Gurkha Cigars geworden en heeft hij meerdere prijzen gewonnen op internationale sigarenfestivals. Het is een populaire keuze onder sigarenliefhebbers vanwege zijn consistente kwaliteit en uitstekende smaakprofiel.

Het roken van een San Miguel sigaar is niet alleen een genot voor de smaakpapillen, maar ook voor de zintuigen. Het biedt een rustgevende en ontspannende rookervaring, perfect voor een moment van rust na een drukke dag.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige sigaar met een unieke smaak en geschiedenis, dan is de San Miguel sigaar van Gurkha Cigars zeker het proberen waard. Het is een favoriet onder sigarenkenners en biedt een verfijnde en complexe smaakbeleving die lang in het geheugen zal blijven hangen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...