Moët & Chandon introduceert de Diamond-collectie

Hoera, de feestdagen komen eraan, en er zijn geen betere gelegenheden om aan te denken om je liefde en toewijding aan je liefste te tonen. Een fles champagne zou goed kunnen, en hier zijn we dan, met de nieuwste collectie van Moët & Chandon. Het wordt naar verluidt de Diamond Collection genoemd en belichaamt de volledige essentie van de expertise van het beroemde Franse merk.
Het einde van 2012 komt met glamour en feesten, want deze enorm prachtige champagneflessen verpakt in prismatische gouden verpakkingen zijn gelanceerd. Elk element van de verpakkingen is verbonden door een prachtig diamantprisma-ontwerp dat de flessen niet alleen elegantie verleent, maar ook een geweldig uiterlijk.
Dit levert een BYOB-optie op voor allerlei soorten feestelijke bijeenkomsten en feesten. Het belangrijkste doel van deze collectie is om het einde van een jaar en het begin van een nieuw jaar te benadrukken. Het Maison heeft zich opnieuw gericht op het iconische Impérial, met zijn elegante rijpheid, verleidelijke smaak en pittige fruitigheid. De pakketten zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten, zoals de Twinkle Box of de Golden Diamond. Mis de jouwe niet!