Marsepeinmerk Louis d’Anvers lanceert luxe patisseriedoos voor kerstperiode

Het Antwerpse marsepeinmerk Louis d’Anvers, gekend voor zijn artisanale lekkernijen die met veel liefde en knowhow in de charmante marsepeinfabriek aan de Isabellalei gemaakt worden, lanceert voor de kerstperiode een luxe patisseriedoos met twaalf overheerlijke petit fours, ideaal voor het kerstdiner of een ‘Christmas high-tea’: twaalf beeldige, handgemaakte creaties bestaande uit de fijnste marsepein en een krokant boterkoekje. Het marsepeinen goud van Louis d’Anvers wordt ambachtelijk gemaakt op basis van een oude receptuur waarbij uitsluitend hoogstaand kwalitatieve ingrediënten gebruikt worden waaronder Tiense suiker en exquise Zuid-Europese amandelen die dagvers gepeld worden.

Hierdoor krijg je marsepein van een absolute top kwaliteit (50|50). In combinatie met een krokant boterkoekje en schattige kerstfiguren als bovenlaag resulteert dit in prachtige, explosieve smaakbommetjes die voor een ultiem geluksmomentje zorgen, voor jou en je dierbaren. De luxe patisseriedoos van Louis d’Anvers is vanaf 7 tem 22 december verkrijgbaar aan het authentieke verkooploket in de Isabellalei 92 of kan online besteld worden via www.louisdanvers.be, net zoals de andere lekkernijen van Louis d’Anvers i.e. de pralines met een krakend chocolade laagje van pure Belgische chocolade en de ‘snackable’ buches. De luxe pralinedozen zijn tevens verkrijgbaar bij de Belgische conceptstore ‘A Better Blend’ tijdens de ganse maand december.

De luxe patisseriedoos is van 7 tem 22 december verkrijgbaar via het charmante loket gelegen aan de Isabellalei 92. Je kan de feestelijke doos vol lekkers ook bestellen via de webshop en ze vervolgens afhalen aan het loket. De luxe patisseriedozen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. De consumentenadviesprijs bedraagt €18.

De andere lekkernijen van het Louis d’Anvers gamma zijn weliswaar ook verkrijgbaar via de webshop en aan het loket, zolang de voorraad strekt. Hieronder vind je een overzicht van de acht premium producten in 50|50 kwaliteit:

De chocolade pralines met marsepeinvulling zijn verkrijgbaar in twee luxe linnen dozen die ook perfect als een mooi, exclusief cadeautje geleverd kunnen worden:

* Het kleine formaat gevuld met 28 heerlijke artisanale pralines (400 g) voor € 15.50
* Het grote formaat gevuld met 56 heerlijke artisanale pralines (800 g) voor € 24.95

De luxe pralinedozen zijn tevens verkrijgbaar bij de Belgische conceptstore ‘A Better Blend’ tijdens de maand december in de Grand Bazar Antwerp (1ste verdieping) of via https://www.abetterblend.be.
De (chcolade) buches met marsepeinvulling:

* Chocolade buches met marsepeinvulling, individueel verpakt (24 x 40g) voor € 22
* Buches marsepein, individueel verpakt (24 x 40g) voor € 20
* Buches marsepein, individueel verpakt (30 x 100g) voor € 60
* Buche marsepein (250g) voor € 4
* Buche marsepein (500g) voor € 7
* Buche marsepein (1000g) voor € 12

In het gamma van Louis d’Anvers vind je ook suikervrije buches.

Het loket is elke werkdag open tussen 9.00u en 12.00u en tussen 13.00u en 16.30u. Enkel op vrijdagnamiddag en tijdens het weekend is het loket gesloten. Ook tussen kerst en nieuwjaar zal het loket gesloten zijn. Andere info nodig? Dan kan je contact opnemen via info@sleeubus.be.

Voor alle nieuwtjes en leuke weetjes kan je terecht op de Instagram account: louis_d_anvers of via de Facebook pagina: Louis d’Anvers.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Liber Pater: de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...