Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

La Ponsardine van Veuve Clicquot Limited Edition

La Ponsardine van Veuve Clicquot Limited Edition

Als je altijd al een fles voortreffelijke drank hebt gewild, ingekapseld in een sardineblikje, zoek dan niet verder - Maison Veuve Clicquot presenteert een nieuwe doos in beperkte oplage, naar verluidt genaamd "La Ponsardine". Het heeft de vorm van een sardinedoos met klep en dient als thuisbasis voor een fles zeldzame drank.

Geboren uit een familie waar wijn en sterke drank de belangrijkste prioriteit waren, was Madame Veuve Clicquot Ponsardine de dochter van een baron van het Franse rijk wiens heerser Napoleon was, in 1813.

De figuur kreeg ook het wapenschild te zien, een select embleem van die historische tijden. Nicholas Ponsardin heeft een rare keuze gemaakt met betrekking tot het benoemen van het symbool van zijn familie, waarbij hij zijn naam satirisch verdraait. "Pont", in het Frans, betekent brug, terwijl sardine, je raadt het waarschijnlijk al. Ironisch genoeg had hij een brug onder een sardine geplaatst, volgens de naam Ponsardine.

Het merk wijdt een fles Brut Yellow Label aan de oorsprong van Veuve Clicquot Ponsardine en bewijst het belang dat ze hechten aan geschiedenis, in de vorm van een speelse en frisse drank.