Dom Pérignon lanceert jachtconciërge voor kunstbeurs Art Basel in Miami

Dom Pérignon lanceert jachtconciërge voor kunstbeurs Art Basel in Miami
Na een onderbreking van 2020 als gevolg van de pandemie keert Art Basel Miami Beach in december terug naar Zuid-Florida.

Het prestigieuze evenement zal duizenden kunstenaars, galeriehouders, critici en beroemdheden aantrekken, die graag de must-visit tentoonstellingen en legendarische afterparty's van de beurs willen bijwonen.

Voor degenen die zelf een shindig willen gooien, zal Dom Pérignon de bubbels laten stromen met de lancering van zijn exclusieve jachtconciërgeservice.

Tussen 1 en 4 december (samenvallend met de kunstbeurs) zal het op maat gemaakte jacht van het vintage champagnemerk varen en met de hand koffers van bruisingen leveren aan verankerde boten in Biscayne Bay en residenties aan het water op de ultra-exclusieve Venetiaanse eilanden; Star-, Palm- en Hibiscus-eilanden; en Sunset Islands.

Feestvierders kunnen kiezen uit drie verschillende pakketten en kiezen voor drone-beelden van levering voor een onvergetelijk feest. Het 'harmonie' pakket (geprijsd op €5.000) is ideaal voor kleinere bijeenkomsten, met zes flessen Blanc 2010 vintage, drie flessen Rosé uit 2006, een ijsemmer, elegant Dom Pérignon-glaswerk en een kaviaarcombinatie.

Kisten van fizz worden met de hand geleverd aan verankerde boten en woningen aan het water in Biscayne Bay ©Dom Pérignon

"Onze jachtconciërge is een premium ervaring als geen ander, niet alleen aangeboden aan degenen die deelnemen aan Art Basel, maar ook aan degenen in Miami die een extra laag luxe willen toevoegen en het artistieke, culturele moment willen begeleiden", zegt merkdirecteur van Dom Pérignon, Enzo Gouedar. "Elk pakket dompelt je onder in het universum van Dom Pérignon op verschillende niveaus, door middel van een persoonlijke, privéervaring langs de baai van Biscayne."

Feestvierders kunnen kiezen uit drie verschillende pakketten als onderdeel van de jachtconciërgeservice ©Dom Pérignon

Art Basel, opgericht in 1970 door galeriehouders van Bazel Ernst Beyeler, Trudl Bruckner en Balz Hilt, is steeds sterker geworden door bloeiende kunstprogramma's te ontwikkelen in Basel, Miami Beach en Hong Kong.

De Art Basel Miami Beach-beurs van dit jaar omvat een scala aan galerijen met hedendaagse kunst van zowel opkomende als gevestigde kunstenaars, en een Conversations-serie met discussies tussen prominente leden van de internationale kunstwereld.