Dom Pérignon biedt exclusieve jacht conciërgediensten tijdens Art Basel Miami Beach

Het beroemde kunstevenement Art Basel Miami Beach keert in december terug naar Zuid-Florida na een onderbreking in 2020 vanwege de pandemie. Naast de vele tentoonstellingen en legendarische afterparty's van de beurs, biedt Dom Pérignon ook een exclusieve jachtconciërgeservice aan tijdens het evenement. Het op maat gemaakte jacht van het vintage champagnemerk vaart tussen 1 en 4 december en levert handmatig samengestelde pakketten met champagne en kaviaar aan verankerde boten in Biscayne Bay en residenties op de ultra-exclusieve Venetiaanse eilanden, Sunset Islands en Star-, Palm- en Hibiscus-eilanden.

Er zijn drie pakketten beschikbaar voor de jacht conciërge service van Dom Pérignon. Het 'Harmonie'-pakket is geprijsd op €5.000 en bevat zes flessen Blanc 2010 vintage, drie flessen Rosé uit 2006, een ijsemmer, elegant Dom Pérignon-glaswerk en een kaviaarcombinatie. Het 'Huis van Luminositeit'-pakket (geprijsd op €10.000) biedt 12 flessen Blanc 2010, zes flessen Rosé 2006, een ijsemmer, een set van vier kristallen flûtes en een kristallen ijsemmertje van Baccarat. Het 'Plénitude Experience'-pakket (geprijsd op €28.000) omvat een bezoek van een Dom Pérignon-ambassadeur aan de boot van de klant om de drie verschillende plénitudes van Dom Pérignon te presenteren, plus een speciale champagnekast, kristallen glazen, een kristallen ijsemmer en een kaviaarcombinatie.

Dom Pérignon's jachtconciërge-service is niet alleen beschikbaar voor degenen die deelnemen aan Art Basel, maar ook voor iedereen in Miami die op zoek is naar extra luxe en een artistiek en cultureel moment wil begeleiden, aldus merkdirecteur Enzo Gouedar. Het bedrijf biedt persoonlijke, privé-ervaringen langs de baai van Biscayne en dompelt gasten onder in het universum van Dom Pérignon op verschillende niveaus.

Art Basel, opgericht in 1970 door galeriehouders van Bazel Ernst Beyeler, Trudl Bruckner en Balz Hilt, is steeds sterker geworden door bloeiende kunstprogramma's te ontwikkelen in Basel, Miami Beach en Hong Kong. Dit jaar omvat de Art Basel Miami Beach-beurs een scala aan galerijen met hedendaagse kunst van zowel opkomende als gevestigde kunstenaars, en een Conversations-serie met discussies tussen prominente leden van de internationale kunstwereld.

Het "Harmonie" pakket is geprijsd op €5.000 en is ideaal voor kleinere bijeenkomsten. Het omvat zes flessen Blanc 2010 vintage, drie flessen Rosé uit 2006, een ijsemmer, elegant Dom Pérignon-glaswerk en een kaviaarcombinatie. Het "Sereniteit" pakket is geprijsd op €10.000 en bevat alles wat het "Harmonie" pakket biedt, plus vier exclusieve accessoires, waaronder de limited edition 'Black Tie' flesstop en een "One & Only" kaviaarlepel van Sturia. Het "Eeuwige" pakket is geprijsd op €35.000 en biedt de meest luxe ervaring met een privéproeverij geleid door een Dom Pérignon Expert, exclusieve VIP-toegang tot Art Basel, en een bezoek aan de exclusieve Dom Pérignon-kelder in Hautvillers, Frankrijk.

De jachtconciërgeservice is een premium ervaring, aangeboden door Dom Pérignon, die feestvierders in Miami de mogelijkheid geeft om de bubbels van het vintage champagnemerk te laten stromen tijdens hun evenementen. Het op maat gemaakte jacht zal van 1 tot 4 december varen en handgeleverde koffers met champagne aanbieden aan verankerde boten in Biscayne Bay en aan woningen aan het water op de ultra-exclusieve Venetiaanse eilanden, waaronder Star Island, Palm Island, Hibiscus Island en Sunset Islands.

Art Basel Miami Beach is een prestigieus evenement dat duizenden kunstenaars, galeriehouders, critici en beroemdheden aantrekt, die graag de must-visit tentoonstellingen en legendarische afterparty's van de beurs willen bijwonen. Het evenement werd opgericht in 1970 en heeft sindsdien bloeiende kunstprogramma's ontwikkeld in Basel, Miami Beach en Hong Kong. Dit jaar zal de Art Basel Miami Beach-beurs een scala aan galerijen met hedendaagse kunst van zowel opkomende als gevestigde kunstenaars omvatten, evenals een Conversations-serie met discussies tussen prominente leden van de internationale kunstwereld.

 1. Het "Harmony" pakket - €5.000 Het "Harmony" pakket is ideaal voor kleinere bijeenkomsten en omvat zes flessen Blanc 2010 vintage, drie flessen Rosé uit 2006, een ijsemmer, elegant Dom Pérignon-glaswerk en een kaviaarcombinatie. Dit pakket is geschikt voor maximaal 10 personen.

 2. Het "Eternal" pakket - €10.000 Het "Eternal" pakket is bedoeld voor een grotere groep feestvierders en omvat twaalf flessen Blanc 2010 vintage, zes flessen Rosé uit 2006, een ijsemmer, elegante Dom Pérignon-glaswerk en een kaviaarcombinatie. Dit pakket is geschikt voor maximaal 20 personen.

 3. Het "Opulence" pakket - op aanvraag beschikbaar Het "Opulence" pakket is het meest luxe en uitgebreide pakket en omvat een persoonlijke butlerservice, een privéchef, 36 flessen Blanc 2010 vintage, 12 flessen Rosé uit 2006, twee ijsemmers, elegante Dom Pérignon-glaswerk en een kaviaarcombinatie. Dit pakket is geschikt voor maximaal 50 personen en de prijs is op aanvraag beschikbaar.

Over Dom Pérignon

Dom Pérignon is een prestigieus merk van champagne, vernoemd naar Dom Pérignon, een monnik die wordt gecrediteerd voor het ontdekken van de "methode champenoise" om mousserende wijn te maken in de regio Champagne in Frankrijk. Het merk is eigendom van en wordt geproduceerd door Moët & Chandon, een van 's werelds grootste producenten van champagne. Dom Pérignon wordt beschouwd als een van de beste champagnes ter wereld en wordt geproduceerd in beperkte hoeveelheden van alleen de beste druivenoogsten. Het merk staat bekend om zijn hoge prijzen en exclusieve uitstraling en wordt vaak geassocieerd met luxe en hoogwaardige evenementen en ervaringen.

Dom Pérignon is een Franse producent van champagne en is opgericht in 1921. De naam komt van de beroemde monnik Dom Pérignon, die wordt beschouwd als de grondlegger van de champagne-industrie. Het champagnehuis is onderdeel van het luxeconcern LVMH en is gevestigd in de Champagne-streek in Frankrijk.

Dom Pérignon is bekend om zijn exclusieve champagnes en wordt vaak beschouwd als een symbool van luxe en prestige. Het merk produceert alleen vintage champagnes, wat betekent dat de druiven alleen in de beste jaren worden geoogst en alleen de beste druiven worden geselecteerd. Dit resulteert in een champagne van de hoogste kwaliteit met een uniek karakter.

Productenlijst van Dom Pérignon:

 • Dom Pérignon Vintage 2010: Een vintage champagne die wordt geproduceerd uit druiven van één enkel jaar. De 2010 vintage heeft een bloemige en fruitige smaak, met tonen van brioche en amandelen. Prijs: ongeveer € 170.
 • Dom Pérignon Rosé Vintage 2006: Een roze gekleurde champagne met een delicate en fruitige smaak, met tonen van rood fruit en kruiden. Prijs: ongeveer € 300.
 • Dom Pérignon Vintage 2009: Een vintage champagne met een frisse en levendige smaak, met tonen van witte bloemen en citrusvruchten. Prijs: ongeveer € 160.
 • Dom Pérignon P2 Vintage 2002: Een tweede plénitude champagne die nog langer op de gistresten heeft gerijpt dan de gewone vintage champagne. De P2 Vintage 2002 heeft een complexe en krachtige smaak, met tonen van honing, geroosterd brood en gedroogd fruit. Prijs: ongeveer € 450.
 • Dom Pérignon Rosé Vintage 2004: Een roze gekleurde champagne met een zachte en elegante smaak, met tonen van aardbeien, abrikozen en kruiden. Prijs: ongeveer € 360.
 • Dom Pérignon Vintage 2008: Een vintage champagne met een frisse en levendige smaak, met tonen van witte bloemen, grapefruit en geroosterde noten. Prijs: ongeveer € 150.
 • Dom Pérignon P2 Vintage 1998: Een tweede plénitude champagne die nog langer op de gistresten heeft gerijpt dan de gewone vintage champagne. De P2 Vintage 1998 heeft een complexe en volle smaak, met tonen van vanille, gedroogd fruit en geroosterd brood. Prijs: ongeveer € 500.
 • Dom Pérignon Rosé Vintage 2005: Een roze gekleurde champagne met een fruitige en kruidige smaak, met tonen van granaatappel, gember en kaneel. Prijs: ongeveer € 340.
 • Dom Pérignon Luminous Vintage 2008: Een vintage champagne met een frisse en levendige smaak, met tonen van witte bloemen, citrusvruchten en geroosterde noten. De fles is voorzien van een LED-verlichting, waardoor hij oplicht in het donker. Prijs: ongeveer € 200.
 • Dom Pérignon Vintage 2006: Een vintage champagne met een rijke en krachtige smaak, met tonen van honing, brioche en gedroogd fruit. Prijs: ongeveer € 160.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Liber Pater: de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...