Dit zijn de luxe flessen van Jacob Bromwell

Sinds 1819 produceert Jacob Bromwell met de hand kolven die moeten drinken wat Ferrari's zijn om te rijden. Vandaag tot en met 10 juli biedt Jacob Bromwell hun grootste verkoop van het jaar aan en biedt maar liefst 75% korting op geselecteerde luxe kolven en keukengerei zolang de voorraad strekt. De productlijn van het bedrijf is uniek divers, met bestsellers variërend van ouderwetse blikken drinkbekers tot kaasraspen en popcornpoppers - maar waar ze bekend om staan zijn hun luxe flessen.

Zo authentiek als de bourbon die ze dragen, zijn Jacob Bromwell kolven 100% met de hand gebouwd en bestaan uit puur, loodvrij en roestvrij massief koper en tin - gemaakt op dezelfde handgemaakte en verrukkelijke manier sinds 1819. Net als een mooi horloge is een Jacob Bromwell-fles van jou om voor het leven te koesteren en gemaakt om doorgegeven te worden aan de volgende generatie. Voeg de herkomst toe en elke fles is zijn gewicht in goud waard.

Meer over Jacob Bromwell

Jacob Bromwell is een Amerikaanse producent van hoogwaardige, handgemaakte keuken- en barartikelen. Het bedrijf produceert onder andere luxe flessen, die zijn ontworpen voor een verscheidenheid aan toepassingen, zoals het bewaren en serveren van wijn en sterke drank.

De flessen van Jacob Bromwell zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals koper en roestvrij staal, en worden met de hand vervaardigd door ambachtslieden in de Verenigde Staten. Het bedrijf is trots op het gebruik van traditionele productiemethoden en hoogwaardige materialen om producten te maken die zowel mooi als functioneel zijn.

Een van de meest populaire flessen van Jacob Bromwell is de Vermonter Flask, die is gemaakt van hoogwaardig, met de hand gepolijst koper en is ontworpen om 9 oz vloeistof te bevatten. Deze luxe fles heeft een klassiek ontwerp en wordt geleverd met een aangepaste trechter, waardoor het gemakkelijk is om dranken in de fles te schenken zonder te morsen. De Vermonter Flask is een tijdloos stuk dat ideaal is voor het serveren van whisky, rum en andere sterke dranken.

Een andere populaire fles van Jacob Bromwell is de Great American Flask, die is gemaakt van roestvrij staal en is ontworpen om 6 oz vloeistof te bevatten. Deze fles heeft een gestroomlijnd ontwerp en is voorzien van een afneembare schroefdop, waardoor het gemakkelijk is om dranken in en uit de fles te schenken. De Great American Flask is perfect voor onderweg en kan worden gebruikt voor het bewaren en serveren van dranken tijdens wandelingen, kampeertrips en andere avonturen.

Andere luxe flessen van Jacob Bromwell zijn onder andere de Copper Flask, de Freedom Flask en de Legacy Flask, die allemaal zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en met de hand zijn vervaardigd om de hoogste kwaliteit te garanderen. Elk van deze flessen heeft zijn eigen unieke ontwerp en eigenschappen en is ideaal voor een verscheidenheid aan toepassingen, van het bewaren en serveren van wijn tot het meenemen van sterke drank tijdens reizen en avonturen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Liber Pater: de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...