Dit is de nummer 2 single malt Schotse whisky ter wereld

De nummer 2 single malt Schotse whisky ter wereld, Glenlivet, heeft onlangs een fles mysterieuze Single Malt Scotch Whisky gelanceerd die ze de Glenlivet Alpha hebben genoemd. Helaas wordt het geleverd zonder beschrijving of verklaring op bankbiljetten of vat, maar we hebben ontdekt dat het een limited edition is. Voor zover we hebben gehoord, zullen slechts 3.350 hiervan worden vervaardigd door Master Distiller Alan Winchester in de Glenlivet Distillery in Speyside.
Als nieuwsgierigheid je overweldigt, zijn er een reeks uitdagingen op Facebook en op de website van het merk die je zullen helpen enkele aspecten ervan te ontcijferen. Er is ook een vrij interessante reeks digitale interactieve tools om je te helpen de geur en smaak ervan voor te stellen. International Brand Director voor The Glenlivet, Nikki Burgess, beschrijft: „De Glenlivet staat bekend om zijn zachte, volle smaak en met de lancering van The Glenlivet Alpha zijn we verheugd om dit op een originele manier te verkennen.
Dit is de eerste keer dat iemand op deze manier een 'blinde' whisky lanceert en we zijn ervan overtuigd dat deze innovatieve campagne luxe drinkers zal opwinden en hen zal helpen single malt echt te waarderen en de smaken te begrijpen die ze proeven in het bekroonde assortiment van The Glenlivet.” Zelfs Master Distiller Alan Winchester meldt: „De smaak is een multi-sensorische ervaring: smaak en geur, evenals van de trommel die wordt gebruikt om mensen aan te moedigen hun zintuigen te gebruiken door een complexe combinatie van zicht en sensatie in de mond, een alfa Glenlivet-informatiebron, ik hoop dat ze een betere waardering voor de unieke smaak en geweldig om de complexiteit van single malt-whisky te begrijpen om onze diepte uit te breiden, ik kan niet wachten om de reactie van de mensen niet te horen.”
Deze prachtige fles whisky is naar verluidt sinds 8 mei verkrijgbaar in het VK, Frankrijk, de VS, Zuid-Afrika, Maleisië, Denemarken, Nederland, Andorra, Japan, Hong Kong, Zwitserland, Italië, India, Zweden, China, Duitsland en Taiwan voor €120 per stuk.

Ontdek luxe duurzame Kaviaar bij Imperial Heritage In de kijker

Imperial Heritage Caviar in Antwerpen biedt de meest verfijnde kaviaar ter wereld, dankzij vakmanschap, traditionele methoden en passie voor het pr...