Crystal Head Vodka Aurora Magnum - Luxe schedelfles met juwelenkroon

Crystal Head Vodka, een premium wodkamerk uit Canada, is een samenwerking aangegaan met de juweliers van The Great Frog om een opvallend en uniek ontwerp te creëren: de Crystal Head Vodka Aurora Magnum. Deze bijzondere fles heeft de vorm van een schedel en wordt bekroond met een prachtige, met juwelen bezette kroon, waardoor het geheel het aanzien van een kunstwerk krijgt.

Vanaf oktober 2016 is deze opmerkelijke creatie op de markt verkrijgbaar. De oogverblindende Crown Stopper is vervaardigd met traditionele methoden, 18-karaats verguld en versierd met meer dan 100 edelstenen, waaronder robijnen, saffieren, smaragden, granaten, amethisten en zwarte diamanten, allemaal met de hand aangebracht. De limited edition Crystal Head Vodka Aurora Magnum-fles is ook voorzien van een ingewikkeld pave-set diamantontwerp rond de hals.

Hoewel sommigen het ontwerp wellicht overdadig vinden, past het perfect bij het luxueuze thema. De kroon is met de hand gegoten op een handgesneden wasmodel. Crystal Head Vodka zal de Crown Stopper presenteren op alle flessen van hun nieuwe Aurora Magnum-wodka, die wordt gekenmerkt door een iriserende fles en een pittigere smaak.

Deze extravagante kroon heeft een prijskaartje van €14.000, waardoor het een zeldzame en exclusieve traktatie is voor liefhebbers van luxe en verfijning.

De exclusieve en luxueuze Crystal Head Vodka Aurora Magnum met zijn unieke schedelvormige fles en met juwelen bezette kroon zal ongetwijfeld de aandacht trekken van verzamelaars en wodka-enthousiastelingen. Het bijzondere ontwerp en de samenwerking met de juweliers van The Great Frog benadrukken de toewijding van het merk om innovatie en vakmanschap te combineren met hun premium wodka.

De introductie van de Aurora Magnum-wodka met de Crown Stopper zal naar verwachting de naamsbekendheid van Crystal Head Vodka vergroten en een nieuwe doelgroep aanspreken die op zoek is naar een unieke en luxe wodka-ervaring. Dit exclusieve product heeft het potentieel om een gewild verzamelobject te worden, mede dankzij de zorgvuldige aandacht voor detail en de ambachtelijke productiemethoden die worden gebruikt bij het maken van de kroon.

Daarnaast kan de lancering van de Crystal Head Vodka Aurora Magnum met de luxueuze kroon leiden tot samenwerkingen met andere gerenommeerde merken en ontwerpers, wat het merk nog meer prestige en erkenning zal opleveren. Het biedt ook kansen voor exclusieve evenementen en samenwerkingen met high-end horecagelegenheden, waar de Aurora Magnum-wodka kan worden geserveerd als een premium optie voor veeleisende consumenten.

Ten slotte onderstreept de creatie van de Crystal Head Vodka Aurora Magnum het belang van innovatie en onderscheidend vermogen in de concurrerende wereld van luxe alcoholische dranken. Het succes van dit product zou andere merken kunnen inspireren om even gedurfde en unieke ontwerpen en samenwerkingen na te streven, wat de markt zou verrijken en consumenten nog meer keuzemogelijkheden zou bieden.

Crystal Head Vodka

  • Collectie: De Crystal Head Vodka Aurora Magnum maakt deel uit van de premium wodkacollectie van Crystal Head Vodka, die zich onderscheidt door unieke, innovatieve ontwerpen en hoogwaardige ingrediënten.

  • Modellen: Naast de Aurora Magnum kunnen er andere modellen en edities van Crystal Head Vodka zijn, elk met zijn eigen kenmerken en ontwerpelementen.

  • Materialen en producten: Voor de Aurora Magnum is de fles gemaakt van hoogwaardig glas, terwijl de Crown Stopper is vervaardigd met traditionele methoden, 18-karaats verguld en versierd met meer dan 100 edelstenen, waaronder robijnen, saffieren, smaragden, granaten, amethisten en zwarte diamanten.

  • Kleuren: De Aurora Magnum-wodka wordt gepresenteerd in een iriserende fles die een unieke uitstraling heeft, terwijl de Crown Stopper wordt gekenmerkt door de diverse kleuren van de edelstenen die erin zijn verwerkt.

  • Grondstoffen: De wodka van Crystal Head wordt geproduceerd met behulp van hoogwaardige ingrediënten, zoals zuiver water en de beste graansoorten.

  • Afmetingen: Hoewel ik geen specifieke informatie heb over de exacte afmetingen van de Aurora Magnum-fles, kan ik wel zeggen dat deze groter is dan de standaardfles van 750 ml, zoals de naam 'Magnum' suggereert.

  • Collecties en types: Crystal Head Vodka kan in de loop van de tijd verschillende collecties en typen flessen hebben geïntroduceerd, elk met unieke ontwerpelementen en samenwerkingen met gerenommeerde ontwerpers of kunstenaars.

Liber Pater: de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...