De Crystal Head Vodka Aurora Magnum is indrukwekkend en.. Eng

Crystal Head Vodka, een premium merk wodka uit Canada, werkt net samen met de juweliers van The Great Frog, om het opvallende ontwerp voor je te bedenken, genaamd de Crystal Head Vodka Aurora Magnum.
We hebben het over een unieke, schedelvormige fles, die wordt geleverd met een prachtige kroon op de bovenkant, om ervoor te zorgen dat dit ding zelfs kunsttentoonstellingen waardig zou kunnen zijn.
Dit duidelijk gekke idee is eigenlijk de real deal en het zal vanaf oktober 2016 voor het oprapen liggen, waarbij de verbluffende Crown Stopper is gemaakt met traditionele methoden, 18k verguld en versierd met meer dan 100 robijnen, saffieren, smaragden, granaten, amethist & amp; zwarte diamanten allemaal met de hand gedaan.
De limited edition Crystal Head Vodka Aurora Magnum wordt ook geleverd met een ingewikkelde pave-set diamanten rond de kraag, wat voor sommigen van jullie misschien een overkill lijkt, maar we denken dat het gewoon bij het hele thema past; verder, de kroon is met alleen de hand op een met de hand gesneden stuk was gegoten gereedschap.
Op de luxe modemarkt zal de Crown Stopper te zien zijn op alle flessen die worden aangeboden door Crystal Head Vodka, waarbij het merk ook de nieuwe Aurora Magnum-wodka lanceert, met een iriserende fles en een pittiger.
Terugkomend op de schandalige Kroon, moet je weten dat de prijs voor zo'n schandalig idee is vastgesteld op €14.000, wat het op meer dan één manier een zeldzame traktatie maakt.

De Crystal Head Vodka Aurora Magnum is indrukwekkend en.. Eng