Wat dacht je van deze stijlvolle leren damset van Gucci

Het is een soort verrassing voor ons om te zien dat Gucci de wereld van gaming overneemt. Ze hebben iets gemaakt waar de fans van dammen zeker dol op zullen zijn. De Gucci Leather Checkers Set wordt een must have voor iedereen die van dammen houdt, opscheppen met verfijning en finesse. De set is gemaakt van donkerbruin leer met donkerbruine guccissima-leren bekleding. De stukken daarentegen, gekleurd in ivoorcrème en bruin, waren gestempeld met een in elkaar grijpend wapen van G. Daarnaast is de set voorzien van drukknopen aan beide zijden. Neem een paar minuten de tijd en bekijk de Gucci Leather Checkers Set zelf.
Het kan dienen als cadeau voor de damliefhebbers of geliefden, of gewoon als cadeau voor jezelf, een geweldige manier om door te gaan met je passie voor gamen. De set is verkrijgbaar, met een prijskaartje van €4.350, in de online winkel van Gucci.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...