Vispring Diamond Jubilee - luxueus slapen in beperkte oplage

Een bed dat direct in het oog springt - dat is de gloednieuwe ViSpring Diamond Jubilee Limited Edition, het toekomstige centrum van uw meest gekoesterde dromen. Als de werelds eerste bedrijf dat een systeem van individueel verpakte veren introduceerde, heeft het Britse merk ViSpring, opgericht in 1901, een erfenis van innovatie die tot op de dag van vandaag voortduurt.

Eén van de geheimen van het merk's aanhoudende succes en aantrekkingskracht - beroemdheden als Victoria en David Beckham zijn zelfs fans - ligt in de gevoeligheid van de spoelen binnen elke pocketveer. Ze reageren op de kleinste bewegingen voor optimale ondersteuning, wat zorgt voor langdurig, comfortabel slapen.

Elk detail van een ViSpring bed, van de vullingen tot de bekleding, is vervaardigd uit de meest voortreffelijke materialen: ruwe zijde, Shetlandwol, kasjmier, en zelfs Oostenrijks Moosburger paardenhaar. Elk bed wordt geleverd met een levenslange kwaliteitsgarantie, ondersteund door de afwezigheid van synthetische en potentieel irriterende materialen zoals schuimen of lijmen.

Momenteel zijn de ViSpring Diamond Jubilee Limited Edition bedden te koop in Hong Kong voor 1 miljoen Hong Kongse dollar (ongeveer €130.000). Deze indrukwekkende prijs reflecteert de zeldzaamheid van deze bedden - er zijn er slechts acht gemaakt.

Er is ook een nog zeldzamer model beschikbaar, vervaardigd onder het exclusieve Swiss Dauny label van ViSpring. Hiervan zijn slechts negen stuks in de hele wereld, gevuld met IJslandse eiderdons en gewikkeld in zuiver satijn, geweven van de fijnste moerbeizijde. Het is een werkelijk voortreffelijk stuk, perfect voor wie zich wil onderdompelen in de ultieme slaapervaring. Dus, stel je voor dat je je hoofd neerlegt op dit donkerblauwe meesterwerk van comfort na een lange dag. Dat klinkt als een droom, toch?

Meer over ViSpring

Vi-Spring is een gerenommeerde Britse beddenmaker die bekend staat om zijn luxueuze handgemaakte bedden en matrassen. Opgericht in 1901, werd Vi-Spring de eerste fabrikant ter wereld die pocketveringmatrassen produceerde, een innovatie die vandaag de dag nog steeds de standaard is in de beddenindustrie.

Elk bed en matras van Vi-Spring wordt met de hand vervaardigd in hun fabriek in Plymouth, Engeland, met behulp van traditionele technieken die zijn doorgegeven van generatie op generatie. De gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit, met vullingen van onder andere kasjmier, zijde en Shetlandwol.

Vi-Spring is er trots op dat het alleen natuurlijke materialen gebruikt in zijn bedden en matrassen, met als doel het creëren van het meest comfortabele en ondersteunende slaapoppervlak. De afwezigheid van synthetische materialen zoals schuimen en lijmen helpt niet alleen om een meer natuurlijke slaapervaring te bieden, maar ondersteunt ook de levenslange garantie die Vi-Spring biedt op al zijn producten.

In de loop der jaren heeft Vi-Spring een sterke reputatie opgebouwd voor kwaliteit en vakmanschap, met beroemde fans als David en Victoria Beckham. Of het nu gaat om hun Diamond Jubilee Limited Edition bedden of hun exclusieve Swiss Dauny assortiment, Vi-Spring blijft toonaangevend in de wereld van luxueus slapen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...