Vi-Spring Diamond Jubilee Limited Edition bed

Hier is een bed in beperkte oplage dat meteen de aandacht van iedereen zal trekken - de gloednieuwe Vi-Spring Diamond Jubilee Limited Edition - de toekomstige bron van je liefste dromen. Laten we een kijkje nemen! Het merk Vi-Spring komt uit Groot-Brittannië en werd opgericht in 1901 als's werelds eerste fabrikant van een binnenvering met een systeem van individueel pocketveren - destijds een echte innovatie, die zelfs vandaag de dag nog steeds weerklinkt. Er zijn tegenwoordig veel beroemde fans van het merk, zoals Victoria en David Beckham. En ze zijn vrij goed toegewijd aan het merk omdat de bijzonder gevoelige spoelen in elk van de pocketveren van een Vi-Spring-bed reageren op zelfs de kleinste bewegingen. Dit betekent optimale ondersteuning van top tot teen en lange, gezellige slaapplaatsen.
De vullingen en hoezen van elke matras zijn van de beste materialen die beschikbaar zijn, van ruwe zijde en Shetlandwol tot kasjmier en Oostenrijks Moosburger paardenhaar. De levenslange kwaliteitsgarantie die bij elk van de matrassen wordt geleverd, wordt ook effectief ondersteund door de afwezigheid van synthetische en mogelijk irriterende materialen, zoals schuimen of lijmen, evenals verbazingwekkende stevigheid. De Vi-Spring Diamond Jubilee Limited Edition-bedden zijn momenteel te koop in Hong Kong. Zo'n voortreffelijk stuk kost je maar liefst 1 miljoen Hongkongse dollar (ongeveer €130.000 US), maar het zal waarschijnlijk niet eens het geval zijn, aangezien er slechts 8 werden vervaardigd.
Naast het bovengenoemde is er ook een model verkrijgbaar in het voortreffelijk exclusieve Swiss Dauny. Slechts 9 hiervan bestaan vandaag, verspreid over de hele wereld. De Swiss Dauny is een prachtig dekbed vervaardigd onder het Dauny Label van Vi-Spring. Dit speciale materiaal van het huis wordt geproduceerd in slechts 4 ton per jaar, het is zowel warm als lichtgewicht, gevuld met IJslandse eiderdons en gewikkeld in puur satijn geweven van de beste moerbeizijde. Dit is zeker iets waar ik mijn vermoeidheid weer op zou willen leggen! In donkerblauw!

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...