Six Senses Ibiza introduceert Alma Festival, een combinatie van wellness en spiritualiteit

Rijke culturele en wellnessprogramma's brengen internationale opinieleiders en het beste van Ibiza's overvloedige talent samen om „Celebrate your Body, Nourish your Soul. ” Van 3 tot 6 november 2022 introduceert Six Senses Ibiza een primeur in zijn soort, Alma, een driedaags festival gericht op spiritualiteit, welzijn en viering. Als „een zielsavontuur” brengt het een gemeenschap samen om een zinvolle manier te vinden om moderne spiritualiteit te verbinden en nieuw leven in te blazen via een rijk programma van leuke en boeiende evenementen en workshops, livemuziek, artistieke uitvoeringen en culinaire ervaringen. De sprankelende baai van Xarraca in het noorden van Ibiza biedt de perfecte setting.

Hoogtepunten van het programma zijn onder meer inspirerende gesprekken met beroemdheden zoals „de vader van biohacking” Dave Asprey, wellnessworkshops met de internationaal gekoesterde welzijnsexpert Jasmine Hemsley, en transformatieve trainingen met The Class-oprichter Taryn Toomey. Alma zal ook twee pioniers ontvangen die met succes meditatie en andere tools voor persoonlijke groei online hebben gebracht en deze gemakkelijk toegankelijk hebben gemaakt: Mindvalley CEO Vishen Lakhiani en CEO van de meditatie-app Calm, Michael Smith. Van verrassende kunstuitvoeringen tot geluidsgenezingssessies, psychedelisch ademwerk tot seksgesprekken en de hele nacht dansen met lokale dj's op het Disco Los Gatos-feest, Alma viert de spirituele en artistieke gemeenschappen van Ibiza en daarbuiten.

Om het eerste Alma-festival van het resort in te luiden, ontvangt de spirituele gids en mysticus Sah D'Simone gasten met een unieke welkomstceremonie, die de toon zet voor de komende dagen en een bloeiende festivalgemeenschap creëert. Bij Alma draait alles om samenkomen voor chats bij het haardvuur, zonsondergangceremonies, workshops, gemeenschapsdiners, en meer om elkaar te inspireren en ideeën te delen met leidende stemmen in zelfontplooiing en een eclectische bemanning van creatievelingen, artiesten en artiesten.

Het festival wordt afgesloten met een slotceremonie in The Beach Caves, Six Senses Ibiza's nieuwste uitbreiding van het resort dat eerder dit jaar werd gelanceerd, met een viering van alles wat met Ibiza te maken heeft - verfijnd en leuk met een passie voor entertainment, gemeenschap en feest. Alma markeert het begin van het koele seizoen. Als een van de weinige Balearische resorts die tijdens de wintermaanden geopend is, nodigt het resort gasten uit om te genieten van de zachte en zonnige winter, met een uitgebreide reeks meeslepende retraites, ervaringen en entertainment.

Six Senses Ibiza is het eerste duurzame BREEAM-gecertificeerde resort op de Balearen, met een adembenemende positie in de baai van Xarraca op de noordpunt van het eiland. Het resort biedt vrij uitzicht op de zonsondergang en wordt omgeven door geurige bosjes en ambachtelijke dorpjes. Het resort beschikt over 137 kamers, herenhuizen, herenhuizen en strandgrotten. Drie restaurants en een selectie van informele eetgelegenheden en bars benadrukken natuurlijke, duurzame en lokale producten, waarvan een groot deel afkomstig is van de boerderij en tuinen van het resort. Live lagen van programmering en ervaringen vieren muziek, kunst, mode, baanbrekende wellness, culinaire verkenning en cultuur.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...