Six Senses Ibiza introduceert Alma Festival - een combinatie van wellness en spiritualiteit

In het pittoreske noorden van Ibiza, aan de fonkelende baai van Xarraca, luidt Six Senses Ibiza een nieuw tijdperk in van festiviteiten die welzijn en spiritualiteit verenigen met de introductie van het Alma Festival. Deze gebeurtenis is een unicum die plaatsvindt van 3 tot 6 november 2022, een viering die niet alleen het lichaam maar ook de ziel voedt.

Alma, wat in het Spaans ziel betekent, is een driedaags festival dat zich richt op de moderne spiritualiteit en manieren zoekt om deze te beleven en te verdiepen. Dit gebeurt door middel van een divers en rijk programma dat leuke en meeslepende workshops, gesprekken, livemuziek, artistieke prestaties en culinaire verrukkingen omvat. Het evenement belooft een zielsavontuur te zijn dat zowel de lokale gemeenschap als internationale gasten samenbrengt.

Een van de hoogtepunten van het festival zijn de inspirerende gesprekken met bekendheden zoals Dave Asprey, ook wel bekend als de vader van biohacking . Wellnessworkshops worden verzorgd door de gerespecteerde expert Jasmine Hemsley, terwijl Taryn Toomey aanzet tot transformatie met The Class. Alma verwelkomt tevens twee pioniers die meditatie en persoonlijke groei naar het digitale domein hebben gebracht: Vishen Lakhiani, CEO van Mindvalley, en Michael Smith, CEO van de meditatie-app Calm.

Bijzondere kunstuitvoeringen, geluidsgenezingssessies, psychedelisch ademwerk, seksgesprekken en een nachtelijke danservaring met lokale dj'sbij het Disco Los Gatos-feest benadrukken het veelzijdige karakter van Ibiza, vieren de creatieve en spirituele gemeenschappen en dragen bij aan de unieke sfeer van het eiland.

De aftrap van het festival wordt herinnerd als een bijzondere ervaring, waarbij Sah D Simone, spirituele gids en mysticus, een exclusieve welkomstceremonie verzorgt die de bezoekers met elkaar verbindt en een bloeiende festivalgemeenschap tot stand brengt. Alma gaat over samenkomen rondom het kampvuur, het deelnemen aan zonsondergangceremonies, interactieve workshops en gemeenschappelijke diners, waarbij mensen geïnspireerd raken en ideeën delen met voorlopers in zelfontwikkeling en een bonte groep van creatieven, artiesten en performers.

Het festival wordt op een spectaculaire wijze afgerond in The Beach Caves, de recentste toevoeging aan Six Senses Ibiza, waar alles wat te maken heeft met Ibiza - van elegantie tot plezier en passie voor amusement, gemeenschap en feest - tot uiting komt. Alma markeert de start van het koelere seizoen en Six Senses Ibiza blijft gasten verwelkomen gedurende de milde en zonnige wintermaanden, met een uitgebreid aanbod van meeslepende retraites, ervaringen en entertainment.

Six Senses Ibiza staat bekend als het eerste duurzame BREEAM-gecertificeerde resort op de Balearen en biedt een adembenemend uitzicht op de ondergaande zon, omringd door geurige bossen en kleinschalige ambachtsdorpen. De 137 kamers, villa's, herenhuizen en strandgrotten bieden elk hun eigen kijk op luxe en comfort. De drie restaurants en verschillende informele eetgelegenheden en bars leggen de nadruk op natuurlijke, duurzame en plaatselijke ingrediënten, waarvan vele afkomstig zijn van de eigen boerderij en tuinen. Live programmering en ervaringen staan bol van muziek, kunst, mode, vooruitstrevende wellness, culinaire ontdekkingen en cultuur.

Het Alma Festival bij Six Senses Ibiza is een ware oase voor de zintuigen waar lichaam en geest kunnen samensmelten op de ritmes van wellness en spiritualiteit, en biedt een kans om diepgewortelde verbindingen te ervaren die het welzijn en de levensvreugde vergroten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...