John & Table hebben het prachtige Race bureau gecreëerd

Ik kijk ernaar uit om koolstofvezel te gebruiken in iets anders dan de auto-industrie, de jongens van John & Table hebben onlangs een prachtig meubelstuk bedacht dat is gemaakt van hetzelfde materiaal dat autospecialisten gebruiken op het gebied van sportwagens. Kortom, ze zijn erin geslaagd om een volledig functioneel bureau te creëren van zwarte koolstofvezel, met zeer cool leer en Alcantara-details.
Gegarneerd met een opvallende hoogglanzende zwarte afwerking en gepolijst met ultramoderne carnaubawas, heeft de RACE geen enkele vorm van centrale steunbalk nodig, voornamelijk vanwege de fabricage van lichte koolstofvezels. Volledig met de hand gemaakt in Duitsland, beschikt de RACE ook over exclusieve accenten zoals premium lade-inlays, met de hand genaaide accessoires en een individueel gegraveerd bloedplaatje. De RACE-balie van John & Table kost €38.800 per stuk en kan worden gemaakt volgens de voorkeuren van de kopers - de zogenaamde „NO LIMITS” -service, die klanten de mogelijkheid biedt om hun bureau volledig aan te passen, van stiksels tot reliëfdruk, speciale verven of zelfs borduurmotieven.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...