Vrijdag - 27 Jan 2023

Aanmelden

Hermès opent getransformeerde greenbelt winkel in Manilla

Hermès opent getransformeerde greenbelt winkel in Manilla

De winkel Hermès Greenbelt Mall in Manilla, die bijna verdubbeld is in omvang, biedt een lichte en uitnodigende sfeer om de zestien métiers van het Parijse huis te ontdekken, inclusief het schoonheidsuniversum voor het eerst. Het nieuwe ontwerp is uniek in zijn verkenning van natuurlijke materialen, en het opbeurende zonovergoten kleurenpalet is in harmonie met de architectonische codes van het huis.

Deze renovatie, bedacht door het Parijse architectenbureau RDAI, maakte het mogelijk om de gevel aan de Makati Avenue te verlengen en opnieuw te schilderen in een warme terracotta tint en om op te vallen dankzij de minimale, grafische vorm. De twee hoofdingangen van de winkel worden daarentegen bepaald door de monochrome tinten van de antracietgrijze metalen lambrisering en donkere stenen treden. Vanaf de hoofdingang betreden gasten het parfum- en schoonheidsuniversum, duidelijk omlijst door zongetinte stucwerkmuren die het warme en aardse palet aanvullen - van gele oker tot klei- en koffietinten, kersenhouten frames en kasten versterken de gastvrije wassing van deze tinten.

Een geanimeerde vertoning bij de tweede ingang opent naar het zijden universum van vrouwen aan de rechterkant en omringt de kant-en-klare collecties en schoenen. Daarachter ligt het métier van lederwaren en een nis voor horloges en sieraden; omsloten door gegraveerde kersenhouten panelen, creëert het een gevoel van intimiteit voor de kostbare ontwerpen. Tapijten op maat, houten lijsten en schermen worden gebruikt om elke ruimte af te bakenen en een duidelijk ritme en gevoel van ontdekking toe te voegen in de hele winkel.

Beide ingangen worden gekenmerkt door de karakteristieke mozaïekvloeren van Faubourg Saint-Honoré onder de voeten, en de Grecques wereldverlichting boven het hoofd. Van het beautymétier gaan de bezoekers van het tentoonstellen van modesieraden naar het ruime herenuniversum, waar ze een selectie lederwaren zullen waarderen.

De hoofdtrap wordt omlijst door bamboepanelen en brengt klanten naar de eerste verdieping, waar de collecties voor het huis, waaronder meubels en art de vivre, worden tentoongesteld. Hier kunnen klanten op maat gemaakte objecten ontdekken, zoals de Hermès-fiets- en lederen Mah-jong-set, die de virtuositeit van het ambacht bij Hermès benadrukken.

Om de persoonlijkheid van de winkel te accentueren, gaat een selectie van samengestelde kunstwerken in gesprek met het ontwerp. Levendig gekleurde hedendaagse werken en carré-prints combineren het verleden naadloos met het heden, naast werken uit de Émile Hermès-collectie, die de paardensportwortels van het Parijse huis en zijn langdurige artistieke geest incarneren. De gerenoveerde en uitgebreide Hermès Manila-winkel biedt lokale klanten en nieuwe bezoekers een verbeterde, op maat gemaakte winkelervaring die de creativiteit en het vakmanschap van Hermès benadrukt.


Hermès opent getransformeerde greenbelt winkel in Manilla