Hermès opent getransformeerde greenbelt winkel in Manilla

De prestigieuze Franse mode- en luxegoederenproducent Hermès heeft met veel fanfare haar vernieuwde Greenbelt winkel in Manilla heropend. De veranderingen zijn opmerkelijk: de winkeloppervlakte is bijna verdubbeld, waardoor er meer ruimte is ontstaan om klanten te verwelkomen en hen kennis te laten maken met de uitgebreide collectie van Hermès.

De Greenbelt Mall in Manilla staat bekend als een locatie waar luxe en stijl samenkomen, en de make-over van de Hermès-winkel heeft deze reputatie alleen maar verstevigd. Het Parijse huis toont hier zijn zestien métiers, inclusief een volledig nieuw schoonheidsuniversum dat voor het eerst te zien is in deze vestiging.

Het nieuwe winkelontwerp, bedacht door de gerenommeerde architecten van RDAI in Parijs, brengt de natuur binnen door het gebruik van organische materialen. De hele winkel baadt in een zonovergoten kleurenpalet dat perfect samengaat met de vormgeving en de esthetische principes van Hermès. Dit resulteert in een lichte, vriendelijke sfeer die de bezoekers uitnodigt om in alle rust de verschillende collecties te verkennen.

Bij het betreden van de winkel valt direct de verlengde en opnieuw geschilderde gevel aan de Makati Avenue op. De warme terracotta tint en de minimalistische grafische vorm maken het een opvallend oriëntatiepunt in het stadsbeeld. De twee hoofdingangen, met hun monochrome tinten van antracietgrijs en de donkere stenen trappen, zorgen voor een eigentijdse en stijlvolle ontvangst.

De ingang leidt direct naar het parfum- en schoonheidsuniversum van Hermès, omlijst door muren bekleed met een stucwerk in zongetinte kleuren. Deze variëren van gele oker tot diepe koffiebruin en klei, en worden aangevuld met kersenhouten inrichtingselementen, die samen een warme en uitnodigende sfeer creëren.

Bij de tweede ingang bevindt zich een verleidelijke vertoning die toegang biedt tot het universum van zijden producten voor vrouwen. Hierachter kunnen shoppers de prêt-à-porter kledingcollecties en schoenenlijn ontdekken. De afdeling lederwaren en een speciale nis voor horloges en sieraden bevinden zich in dezelfde omgeving, afgeschermd door mooie kersenhouten panelen die een intieme sfeer scheppen voor het bewonderen van de kostbare creaties.

Op maat gemaakte tapijten, houten lijsten en schermen bakenen de verschillende ruimtes af, waardoor een duidelijk ritme en gevoel van ontdekking in de gehele winkel wordt gecreëerd. Bij beide ingangen trekt het kenmerkende mozaïek van de Faubourg Saint-Honoré de aandacht van bezoekers, terwijl boven het hoofd de Grecques wereldverlichting hangt.

Na het verkennen van het beautymétier en de modesieraden, kunnen bezoekers zich richten op het herenuniversum, waar een keur aan lederwaren op hen wacht. De hoofdtrap, omlijst door bamboepanelen, voert klanten naar de bovenverdieping. Daar worden collecties voor het huis, meubels en art de vivre artikelen tentoongesteld. Klanten kunnen hier op maat gemaakte objecten aanschouwen, zoals de Hermès-fiets en een lederen Mah-jong-set, die de hoge kwaliteit ambacht van Hermès onderstrepen.

Kunstwerken die zorgvuldig zijn geselecteerd versterken de persoonlijkheid van de winkel en dialogeren met het design. Levendige hedendaagse kunst en carré-prints, gecombineerd met stukken uit de Émile Hermès-collectie, weerspiegelen de equestrian roots van het Parijse huis en tonen de langdurige artistieke geest.

Dankzij de renovatie en uitbreiding biedt de Hermès Manila-winkel zowel lokale klanten als nieuwe bezoekers een verfijnde, op maat gemaakte winkelervaring. Een ervaring die de creativiteit en het vakmanschap van Hermès viert en bevestigt als een symbool van luxe en verfijning in het hart van Manilla.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...