CELINE opent pop up voor haute parfumerie in La Samaritaine in Parijs

Het is een geurige droom die werkelijkheid wordt: CELINE heeft een exclusieve pop-upwinkel voor haar haute parfumerie-collectie gelanceerd in het historische warenhuis La Samaritaine in Parijs. Sinds de heropening van La Samaritaine afgelopen zomer, is de iconische winkelbestemming nog verleidelijker geworden door de toevoeging van grote luxemerken - en CELINE is er daar een van.

Het Franse modehuis CELINE, dat sinds 1996 onder de vleugels van de LVMH-groep valt, staat synoniem voor de ultieme Parijse chic. Oorspronkelijk opgericht in 1945 door Céline Vipiana, heeft het merk zich ontwikkeld tot een toonaangevende naam in de mode-industrie. Het hoofdkantoor is gevestigd in het prachtige Hôtel Colbert de Torcy in Parijs, wat bijdraagt aan het rijke erfgoed en de exclusiviteit van het merk.

Onder leiding van CEO Séverine Merle sinds april 2017 en met Hedi Slimane aan het roer als artistiek, creatief en imagodirecteur sinds januari 2018, blijft CELINE zijn stempel drukken op de wereld van luxe goederen. Met een scherp oog voor detail en een hand voor avant-garde esthetiek heeft Slimane op 21 januari 2018 een nieuwe koers bepaald voor het label.

De pop-upwinkel, die Slimane persoonlijk heeft ontworpen, is een weerspiegeling van de visie van de ontwerper. Op een oppervlakte van 538 vierkante meter, gelegen in de kelder van La Samaritaine, wordt het publiek uitgenodigd om binnen te treden in een wereld van minimalistische klasse. De zwarte stalen en glazen kasten creëren een rasterachtig tuinhuisje dat licht reflecteert op de glanzende messing details, waardoor de alom bekende naam van het modehuis nog meer in het oog springt.

In de pop-up winkel is de haute parfumerie-collectie van CELINE te ontdekken. Omringd door een elegant marmeren display, kan men zich verdiepen in de geuren van CELINE, met onder andere Bois Dormant, de elfde en nieuwste toevoeging aan de prestigieuze geurencollectie. Een zorgvuldig samengesteld assortiment van lifestyle-objecten, lederwaren en accessoires vormt een aanvulling op de ervaring.

Deze unieke pop-up is open tot en met 28 oktober en biedt bezoekers de kans om te duiken in de exclusieve wereld van CELINE's haute parfumerie. Klanten kunnen zich onderdompelen in de luxe geuren en de vakmanschap waarderen van zowel de producten als het interieurontwerp. Voor liefhebbers van parfum en mode biedt deze tijdelijke ruimte in La Samaritaine een onvergetelijke ervaring waar de essentie van CELINE tot leven komt.

La Samaritaine, gelegen aan de Seine en grenzend aan de bekende Pont Neuf brug, is de perfecte achtergrond voor deze exquise tentoonstelling van Franse elegantie en verfijning. Elk bezoek aan de CELINE pop-up is niet alleen een uitnodiging om de heerlijke geuren te ontdekken maar ook om deel te nemen aan een stukje cultuur en geschiedenis van een merk dat onlosmakelijk verbonden is met het hart van de Franse mode. Met iedere flacon parfum dat verkocht wordt, wordt niet alleen een fragrant ritueel gecreëerd, maar ook een band met het erfgoed van een van Frankrijks meest legendarische modehuizen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...