Asprey opent Asprey Studio Gallery in Londen

Het luxe huis van Asprey uit het Britse erfgoed wordt geopend. De Asprey Studio-galerij gaat volgende maand open. Focus op luxe en kunst met behulp van web 3-technologieën. Een grote galerij op de 1e verdieping in het hart van Mayfair.

Ik heb geëxperimenteerd met het veranderen van het businessmodel van de galerie, zodat we artiesten over de hele wereld kunnen bereiken, vooral kunstenaars met een achtergestelde achtergrond. Een zeer aanpasbare ruimte met een metaverse kamer, allemaal ontworpen om experimenteel te zijn met veel praats/panelen/evenementen en discussies voor degenen in de crypto/kunst/luxe ruimte laat de studio ons weten. Asprey Studio Club-houders hebben hun eigen sectie, net als Asprey Bugatti-houders. Op de officiele website lezen we het volgende:

De magie van de mooiste kunstwerken neemt nooit af, zelfs niet van de kunstwerken die nu voor de geschiedenis verloren zijn gegaan. De Bugatti Type 57 SC Atlantic, ontworpen door Jean Bugatti, de oudste zoon van de oprichter van het Franse luxemerk, vertegenwoordigde het toppunt van elegantie en verfijning in het vooroorlogse tijdperk. Slechts vier voorbeelden werden gebouwd.

De vierde Bugatti Atlantic, de ontbrekende geheel zwarte "La Voiture Noire", heeft een bijna mythische status verworven. Zeven decennia nadat hij was verdwenen, beïnvloedde de iconische auto de ontwerpers en ingenieurs van Bugatti om een ​​van de meest unieke voertuigen van de moderne tijd te creëren: de unieke La Voiture Noire hypersportwagen in 2019. Nu, de hedendaagse Bugatti La Voiture Noire vormt de inspiratie voor een al even exclusief Asprey Bugatti een-op-een meesterwerk.

Dit is het eerste meesterwerk dat voortkomt uit de samenwerking met Asprey Bugatti, na de enorm succesvolle uitverkoop van de kleinere 261-collectie, geïnspireerd door pop-art en de huidige digitale kunstbeweging. Dankzij de NFT kan het kunstwerk worden gekoppeld aan twee fysieke sculpturen in de blockchain, met behoud van herkomst en authenticiteit. De NFT is een secundair kenmerk dat het beeldhouwwerk en de kunstwerken eenvoudig in staat stelt om samen te bestaan ​​in een uniek verhaal, een moment in de geschiedenis voor de kunst van Asprey en Bugatti, aldus Ali Walker, Chief Creative Officer van Asprey Studio

Het meesterwerk van Asprey Bugatti, La Voiture Noire, viert de samenwerking van twee historische merken. Door de geschiedenis heen hebben beide bedrijven technologie gebruikt om hun ambachtslieden in staat te stellen grenzen te verleggen en meesterwerken te creëren.

Deze exclusieve samenwerking met Asprey stelt Bugatti-klanten en -enthousiastelingen in staat om vanuit een nieuw perspectief te genieten van onze ontwerpwaarden via dit verbluffende meesterwerk. Met een meesterwerk van Bugatti op een prestigieuze hedendaagse kunstveiling die NFT-technologie gebruikt om de kunst en de sculpturen te laten samensmelten, belichaamt het de innovatiegeest van Bugatti zegt Wiebke Stahl, directeur van Bugatti International

Zonder uitzondering gebruikt deze Asprey Bugatti, een-op-een, NFT-technologie om digitale kunstwerken te versmelten met twee grote fysieke sculpturen, gemaakt in de Asprey London-workshop door meester-zilversmeden. De NFT heeft twee verzilverbare fysieke sculpturen. Een gouden sculptuur (bij de kavelprijs inbegrepen) en een Noire uitvoering (exclusief optie voor de koper).


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...