Woensdag - 08 Feb 2023

Aanmelden

Wist je dat Christine Baranski 15 keer genomineerd was voor een Emmy Award?

Wist je dat Christine Baranski 15 keer genomineerd was voor een Emmy Award?

Christine Baranski"s persoonlijkheid en unieke aanwezigheid op het scherm hebben haar vele bekende en geliefde rollen op televisie en film opgeleverd. Van eenvoudige rollen in sitcoms zoals Busting Loose en tv-soap zoals All My Children. Christine Baranski was 15 keer genomineerd voor een Emmy Award en heeft een hele reeks succesvolle rollen gehad, zoals die in The Good Wife, The Good Fight, The Big Bang Theory en Cybill, waar ze een Emmy Award won voor Outstanding Supporting Actress in a Comedy Series.

Het is een bekend feit dat de getalenteerde actrice ook een van de beste toneelartiesten is, aangezien ze al sinds de jaren tachtig op het podium optreedt. Enkele van haar podiumoptredens zijn die in The Real Thing and Rumors, wat haar uiteindelijk een paar Tony Awards opleverde. Toch was het haar rol als de schijnbaar afstandelijke moeder en dokter, Dr. Beverly Hofstadter, in The Big Bang Theory die haar tot een begrip maakte en die haar 4 Emmy Awards-nominatie opleverde.

Christine Baranski, geboren op 2 mei 1952, is 70 jaar oud. Christine Baranski is in vele beroemde tv-shows geweest, waaronder Law & Order, Cybill, SNL, Third Rock from the Sun, Frasier, Happy Family, Ghost Whisperer, Ugly Betty, The Big Bang Theory, The Good Wife, The Good Fight en Family Guy om er maar een paar te noemen. Over Christine Baranski wordt vaak gezegd dat ze een kindacteur was met in de film Grease. De actrice ontkende deze beschuldigingen echter en zei dat ze nooit een kindacteur was en nooit in die film speelde. Ze heeft echter zelf toegegeven dat het meisje in de film op haar lijkt als volwassene. Christine Baranski is een geweldige zangeres met een krachtige stem. Ze is een professionele actrice, zangeres en danseres. Christine Baranski werd geboren in Buffalo, New York. Ze is Amerikaans is 175 cm of 5 voet 9 inch lang. Ze weegt ongeveer 58 kg of 130 pond.  Christine Baranski was getrouwd met wijlen acteur Matthew Cowles. Het nettovermogen van Christine Baranski bedraagt €14 miljoen. Christine Baranski heeft twee volwassen kinderen. Het zijn Isabel die advocaat is en Lily die ook actrice is.