Vrijdag - 27 Jan 2023

Aanmelden

Wie is de in op Hawai opgegroeide Jacob Batalon?

Wie is de in op Hawai opgegroeide Jacob Batalon?

Jacob Batalon staat bekend om zijn acteerrol in de Marvel Cinematic Universe-films Spider-Man en Avengers. Hij speelt de rol van Ned Leeds, de beste vriend en collega van Peter Parker, en later wordt gehersenspoeld om de Hobgoblin-mantel te dragen.

Momenteel maakt Jason zich op voor de aankomende Spider-Man 3, die in 2021 uitkomt. Hij werd geboren uit Filippijnse ouders en groeide op in Hawaï.

Zijn familie was een typisch Filipijns gezin en hij kan Tagalog perfect begrijpen, maar kan het niet vloeiend spreken - hoewel hij plannen heeft om te leren. Hij studeerde eerst muziektheorie aan het Kapi'olani Community College, maar stopte toen met school en volgde een tweejarig programma waarin hij acteren studeerde aan het New York Conservatory for Dramatic Arts.

Er werd gemeld dat Jacob Batalon lijdt aan een auto-immuunziekte, Alopecia resulterend in haaruitval. Jacob Batalon is niet getrouwd en hij is momenteel vrijgezel. Jacob Batalon heeft nog geen kinderen, maar hij heeft een peetdochter genaamd Kaleah Marie. Jacob Batalon is een Filipijns-Amerikaan die werd geboren in Honolulu, Hawaii. Jacob Batalon is nu 25 jaar oud en zijn sterrenbeeld is Weegschaal. Jacob Batalon is 165 cm lang en weegt ongeveer 220 lbs of 100 kg.