Woensdag - 08 Feb 2023

Aanmelden

Walton Goggins is een geniale acteur met ongelooflijke rollen onder zijn riem

Walton Goggins is een geniale acteur met ongelooflijke rollen onder zijn riem

Als je films hebt als Shield, SOA (Sons of Anarchy), Justified, samen met een paar Tarantino-films onder je naam, moet je een geweldige actie- en misdaaddrama-acteur zijn. Het is waar dat Walton Goggins deel uitmaakt van alle hierboven genoemde films.

Walton Goggins wordt geprezen om enkele van de unieke rollen die hij heeft gespeeld, inclusief rollen die duistere karakterrollen weergeven en scènes die vaak genegeerde aspecten van de moderne samenleving projecteren.

In Justified heeft Walton Goggins bijvoorbeeld de rol gespeeld van een van de felste schurken op televisie. Walton Goggins brengt meerdere lagen in zijn weergave van sinistere karakterrollen. Hij staat ook bekend om het spelen van de rol van transgender Venus Van Dam in de misdaadactieserie Sons of Anarchy.

Niet alleen dat, Walton Goggins is erkend voor zijn vertolking van de rol Billy Crash in Django Unchained en de crimineel en wapen- en technologiehandelaar Sonny Burch in de Marvel-film Ant-Man and the Wasp. Walton Goggins is tegenwoordig een van de meest ongelooflijk begaafde acteurs in Hollywood.

De eerste vrouw van Walton Goggins, Leanne Kaun, stierf aan zelfmoord. Dit gebeurde in 2004, drie jaar na hun huwelijk. Er is niet veel informatie over Leanne, behalve dat bekend is dat ze een hondenuitlaatbedrijf heeft gehad. Sommige bronnen zeggen dat Leanne echt van honden hield. Het paar ontmoette elkaar in 2000 in Canada en trouwde een jaar later. Walton Goggins heeft twee huwelijken gehad. Hij was voor het eerst getrouwd met een Canadese ondernemer in de persoon van Leanne Kaun. Zijn eerste vrouw stierf in 2004. In 2011 trouwde hij opnieuw, dit keer met een filmmaker in de persoon van Nadia Conners. Walton Goggins heeft een zoon met zijn vrouw Nadia Conners. Hij heet Augustus. In tegenstelling tot zijn karakterafbeeldingen, Walton Goggins is eigenlijk een aardige vent die van zijn land en zijn werk houdt. Zijn karakterafbeeldingen zijn zo goed dat mensen gedwongen worden ze te geloven. Sommige van deze scènes die mensen hebben doen geloven dat zijn personages die zijn waarbij zijn tanden worden afgesneden of het gedrag van de verachtelijke vice-directeur Lee Russell op Vice Principals. Hij heeft ook een Academy Awards onder zijn naam voor de film The Accountant, die hij produceerde en speelde.

Waar komt Walton Goggins vandaan? Walton Goggins werd geboren in Birmingham in Alabama. Hij is een Amerikaan. Geboren op 10 november 1971, is hij nu 50 jaar oud. Walton Goggins is 178 cm lang. Hij weegt ongeveer 145 pond of 70 kg. Walton Goggins heeft een nettowaarde van ongeveer €12 miljoen.