The Weeknd brengt recordverkoop van Tickets in London Wembley Stadium

In de muziekwereld zijn er concerten die de boeken ingaan als legendarisch, en het recente optreden van The Weeknd in het London Wembley Stadium is daar ongetwijfeld een van. Met bijna 126.000 verkochte tickets heeft de Canadese zanger een nieuw record gezet voor de grootste ticketverkoop door een soloartiest in dit iconische stadion. Dit markeert een historisch moment in de carrière van The Weeknd, echte naam Abel Tesfaye, alsook in de annalen van het stadium zelf.

Het is geen verrassing dat The Weeknd'sconcert uitverkocht was. Fans van over de hele wereld waren bereid om grote sommen geld te betalen om getuige te zijn van deze memorabele show - sommigen zelfs meer dan 4000 euro, een flinke stijging ten opzichte van de oorspronkelijke prijs van 80 euro per ticket. De enorme vraag naar kaarten geeft aan hoe populair The Weeknd is en hoe toegewijd zijn fanbase.

Abel Tesfaye'soptreden op 12 en 13 juni 2021 was niet alleen een showcase van zijn onmiskenbaar talent, maar ook de afsluiter van zijn omvangrijke en succesvolle After Hours Arena Tour. Deze tour startte in januari 2021 in Toronto, Canada, en bracht hem naar podia over de hele wereld, waaronder Noord-Amerika, Europa en Australië. Overal waren shows uitverkocht en fans stonden te trappelen om de meeslepende live ervaring die The Weeknd levert, te beleven.

De show in het Wembley Stadium was niet zomaar een concert; het was een hoogtepunt van visuele pracht en technische finesse. Met 16 kleine sets creëerde The Weeknd een dynamische sfeer die het publiek geen moment deed vervelen. Zijn beheersing op het podium, de interactie met de menigte en de manier waarop hij muzikale segmenten tot een meeslepende ervaring wist te smeden, toonde aan waarom hij als een van de grote entertainers van deze tijd beschouwd wordt. Het stadium trilde letterlijk door de energie van de fans die op hun stoelen stonden.

De After Hours Arena Tour heeft misschien wel zijn piek bereikt met dit optreden in Londen, maar voor The Weeknd is het slechts een van de vele mijlpalen. Naar schatting bracht hij maar liefst 12 miljoen pond in het laatje met de twee avonden in Wembley Stadium. Deze ongelooflijke financiële prestatie onderstreept zijn status als een van de meest lucratieve live acts in de hedendaagse muziekindustrie.

De Canadese artiest staat bekend om zijn beklijvende en vaak persoonlijke nummers. Zijn hits zoals Blinding Lights , Call Out My Name en Save Your Tears hebben de top van de hitlijsten bereikt en tijdens het concert klonk in koor de stem van het publiek mee. Elk van deze nummers heeft een eigen verhaal en emotie, en het zien van The Weeknd die ze live ten gehore brengt, is een intense en vaak emotionele ervaring.

Zijn unieke mix van R&B met pop, en invloeden van electronica en hiphop, zorgt voor een breed palet aan geluiden en thema s. Niet alleen de muzikale diversiteit, maar ook de productie van de show, inclusief laserlichtshows, vuurwerk en gechoreografeerde dansoptredens, maakte het concert tot een zinderende ervaring en een triomfantelijke afsluiting van de tour.

The Weeknd heeft niet alleen records gebroken met zijn optredens, maar ook nieuwe paden gebaand voor artiesten die volgen. Zijn gigantische succes op het podium van het Wembley Stadium is een testament van zijn hardwerkende ethos en artistieke visie. Hij bewijst keer op keer dat hij niet alleen een fenomenale studio-artiest is, maar ook een ongeëvenaarde live-entertainer die aan de top staat van wat de muziekindustrie te bieden heeft. Het concert van The Weeknd in Wembley was niet alleen een viering van zijn muziek, maar ook van de kracht van live-evenementen en de onuitwisbare indrukken die ze achterlaten op de mensen die erbij zijn.

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ariana Grande’s nieuwe album 'Eternal Sunshine' nu te streamen In de kijker

Ariana Grande heeft de muziekwereld wederom een geschenk gegeven met haar nieuwste album, getiteld 'Eternal Sunshine'. Dit meesterwerk is nu voor f...