Noa Noano Lang van voetbaltopper tot Rapfenomeen in muziek

Noa Lang, een naam die in de voetbalwereld al enige tijd bekend is, heeft recentelijk een nieuwe weg ingeslagen. De flamboyante Nederlandse international, die eerder schitterde bij Club Brugge en nu zijn kunsten vertoont bij PSV Eindhoven, heeft zich gewaagd aan de muziekwereld. Onder de artiestennaam "Noano" heeft hij zijn allereerste single gelanceerd: "Noano 7K op je feestje".

Lang's interesse in muziek is niet geheel verrassend. Hij heeft in het verleden al laten doorschemeren dat hij meer ambities had dan alleen voetballen. Zijn aankondiging op sociale media over het uitbrengen van zijn eigen rapnummer werd met veel enthousiasme ontvangen. De likes en positieve reacties stroomden binnen, waaronder die van andere voetballers zoals Justin Kluivert van Bournemouth, die suggereerde dat het nummer "platina zou gaan".

De overstap van Lang naar PSV deze zomer was een belangrijke mijlpaal in zijn voetbalcarrière. PSV betaalde maar liefst 12,5 miljoen euro voor zijn komst. Lang heeft zijn waarde voor de club al bewezen door in zijn debuutwedstrijd de Johan Cruijff Schaal te winnen tegen Feyenoord. In de Eredivisie heeft hij ook al twee doelpunten op zijn naam staan in slechts twee wedstrijden.

Maar het is niet alleen op het voetbalveld waar Lang indruk maakt. Zijn persoonlijkheid en charisma maken hem een opvallende verschijning. Hij staat bekend om zijn kleurrijke karakter, zowel op als naast het veld. Zijn recente muzikale uitstapje lijkt een groot succes te zijn. Volgens Het Laatste Nieuws bereikte het nummer op TikTok binnen enkele uren na de release al meer dan zeven miljoen luisteraars. Het is duidelijk dat Lang niet alleen op het voetbalveld, maar ook in de muziekwereld hoge ogen gooit.

Zijn muzikale debuut komt op een moment dat zijn voetbalcarrière in een stroomversnelling zit. PSV heeft grote ambities en mikt op een eerste landstitel sinds 2018. Daarnaast willen ze ook indruk maken in de Champions League, waar ze onder andere tegen Arsenal zullen spelen.

Het is fascinerend om te zien hoe Lang zich zowel in de voetbal- als muziekwereld beweegt. Zijn veelzijdigheid en talent maken hem tot een unieke persoonlijkheid in de sportwereld. Het is duidelijk dat we in de toekomst nog veel van Noa Lang, of moeten we zeggen "Noano", zullen horen. Zowel op het voetbalveld als op muzikaal gebied lijkt hij bestemd voor grote dingen.

Vanessa Kirby is de nieuwe Cartier Panthère In de kijker

Al 75 jaar is de panter een signatuur van het Huis van Cartier. La Panthère, zoals het legendarische merk het noemt, staat symbool voor kracht, el...