MTV en iHeartMedia Magnaat John Sykes verkoopt zijn huis in Santa Monica

Mede-oprichter van MTV en tegenwoordig voorzitter van iHeartMedia, John Sykes, heeft zijn architectonische juweeltje in Santa Monica, Californië, verkocht. Het eigendom werd gekocht door een anonieme persoon, die ervoor koos om de transactie af te wikkelen via een vennootschap. Ontdek de unieke kenmerken en architecturale details van deze onroerend goed transactie.

Het huis, een twee verdiepingen tellend modernistisch meesterwerk, was voor het eerst aangekocht door Sykes in 2014 voor $6,5 miljoen. Volgens de openbare gegevens werd het onlangs voor een bedrag van $9,8 miljoen verkocht, waarbij de opbrengsten naar Sykes gingen.

Het pand is een echt kunstwerk, zowel op het gebied van architectuur als qua interieurontwerp. Het is ontworpen door Howard Laks Architects, een gerenommeerd bureau dat bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen en milieubewuste filosofie. Binnenin vind je een prachtige open plattegrond, overgoten met natuurlijk licht dat binnenkomt via de talrijke ramen en glazen deuren.

Het huis bestaat uit vijf slaapkamers en zes badkamers, verspreid over ongeveer 5.000 vierkante voet aan woonoppervlak. De minimalistische esthetiek van het interieur wordt ondersteund door strakke lijnen, heldere kleuren en op maat gemaakte meubels. De woonkamer heeft een indrukwekkende open haard, terwijl de keuken is uitgerust met keukengerei van topkwaliteit.

Het pand is ook uitgerust met allerlei moderne gemakken. Er is een thuiskantoor, een fitnessruimte en een thuisbioscoop. Buiten bevindt zich een prachtige landschapstuin met een zwembad en een spa. Het pand biedt ook een adembenemend uitzicht op de Stille Oceaan, wat het geheel nog aantrekkelijker maakt voor potentiële kopers.

John Sykes heeft een lange en indrukwekkende carrière in de muziekindustrie achter de rug. Hij begon zijn carrière bij Columbia Records voordat hij mede-oprichter werd van MTV. Tegenwoordig bekleedt hij de functie van voorzitter van iHeartMedia, een toonaangevende wereldwijde media- en entertainmentbedrijf. De verkoop van zijn huis in Santa Monica markeert een nieuw hoofdstuk in zijn professionele en persoonlijke leven.

Het charmante Santa Monica, waar het huis van Sykes is gelegen, is een kuststad bekend om zijn pittoreske pier, bruisend nachtleven en prachtige stranden. Het geniet van een mediterraan klimaat, waardoor het een ideale plek is voor mensen die op zoek zijn naar rust en ontspanning.

Het huis zelf straalt moderniteit en luxe uit. De open plattegrond, de glazen deuren en ramen, en het minimalistische design zorgen voor een verfrissende en rustgevende sfeer. Je kunt er genieten van ononderbroken uitzichten op de oceaan, die bijdragen aan de algemene aantrekkingskracht van het pand.

De verkoop van dit huis in Santa Monica markeert een belangrijk moment in de carrière van Sykes. Het bewijst opnieuw zijn verfijnde smaak en zijn voorkeur voor luxe en comfort. Het bevestigt ook zijn reputatie als een succesvol zakenman met een indrukwekkend vastgoedportfolio.

 

- Wie is John Sykes? John Sykes is een mede-oprichter van MTV en de huidige voorzitter van iHeartMedia.
- Hoeveel heeft het huis van John Sykes in Santa Monica verkocht? Het huis werd verkocht voor $9,8 miljoen.
- Welke kenmerken heeft het huis in Santa Monica? Het huis bestaat uit vijf slaapkamers, zes badkamers, een thuisbioscoop, een fitnessruimte en een prachtig landschapstuin met een zwembad en een spa.
- Wie heeft het huis ontworpen? Het huis werd ontworpen door Howard Laks Architects.
- Waar ligt het huis van John Sykes? Het huis van John Sykes bevindt zich in Santa Monica, Californië.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Vanessa Kirby is de nieuwe Cartier Panthère In de kijker

Het prestigieuze Huis van Cartier heeft al decennialang een onmiskenbaar symbool in zijn collectie: de panter. Al sinds 1948, toen Louis Cartier zi...