Woensdag - 08 Feb 2023

Aanmelden

Melissa Fumero bevindt zich op het hoogtepunt van haar carrière

Melissa Fumero bevindt zich op het hoogtepunt van haar carrière

Melissa Fumero is niet alleen mooi, maar ze is ook heel grappig. Ze werd beroemd in de tv-comedyserie Brooklyn Nine-Nine. Ze speelt Amy Santiago, een van de belangrijkste vrouwelijke personages, die bekend staat als een gespannen en nerdy agent. Vanwege de optredens van Melissa Fumero en andere hoofdcast heeft de show meerdere prijzen gewonnen en erkenning en bijval gekregen van verschillende maatschappelijke groepen.

Melissa Fumero is ook de tweede persoon die de rol van Adriana Cramer speelt in een van de langstlopende soapshows, One Life to Live. Ze toonde haar acteervermogen de eerste keer in de film Tiny Dancer in 2009. Uiteindelijk, ze werd een van de gaststerren in minstens vijf afleveringen in de populaire tienerdramashow Gossip Girl.

Ze is gegroeid als kunstenaar en als actrice en begon uiteindelijk aan regieactiviteiten. In 2019 had ze haar eerste periode als regisseur in een van de afleveringen van Brooklyn Nine-Nine voor seizoen 6. Een interessante trivia is dat de geboortenaam van Melissa Fumero Melissa Gallo is. Haar achternaam veranderde in Fumero toen ze trouwde met de acteur en model David Fumero.

Hoe heeft Melissa Fumero David Fumero ontmoet? Melissa Fumero is eigenlijk getrouwd met een co-ster uit de soap One Life to Live. Hij is Cubaans-Amerikaanse David Fumero. Ze ontmoetten elkaar in de show, en het was in het begin moeilijk voor David omdat Melissa romantische scènes had met een andere acteur in de show.

David vertrouwde echter zijn vrouw. In één interview onthulde Melissa Fumero dat ze al in 1997, toen Melissa 15 jaar oud was, al verliefd was op David toen ze hem de eerste keer zag in Mariah Carey's videoclip Honey. Ze was blij dat hun paden elkaar kruisten en is nu gelukkig getrouwd. Melissa Fumero werd geboren op 19 augustus 1982. Ze is nu 39 jaar oud. De Leo-actrice is inderdaad een grappig en lief persoon. Leeuwen staan ook bekend als ambitieus, actief en waarheidsgetrouw. Melissa Fumero werd geboren in New Jersey. Ze is Amerikaans. Haar ouders komen uit Cuba. Melissa Fumero is getrouwd met de Cubaans-Amerikaanse acteur David Fumero. Het echtpaar trouwde in 2007. Melissa Fumero heeft twee kinderen met David Fumero. Melissa Fumero is 5 voet 6 centimeter lang. Ze weegt ongeveer 130 pond. Melissa Fumero heeft een nettowaarde van €2 miljoen.