Woensdag - 08 Feb 2023

Aanmelden

Leef je passie en help anderen met Frédérique Constant en Gwyneth Paltrow

Leef je passie en help anderen met Frédérique Constant en Gwyneth Paltrow

Frédérique Constant, opgericht in 1988 door de Nederlandse ondernemer Peter Stas en zijn geliefde vrouw Aletta Bax, is een relatief nieuwe Zwitserse horlogemaker, maar het werd al snel een van's werelds meest interessante merken om te volgen.

Vanaf het allereerste begin heeft het familiebedrijf zich gericht op het produceren van mechanische polshorloges van hoge kwaliteit, gemaakt in Zwitserland, met een traditionele stijl en een betaalbare prijs, maar het beste is dat deze Zwitserse horlogemaker betrokken is bij alle stadia van de horlogeproductie, van het eerste ontwerp tot de eindmontage van hun prachtige uurwerken.

Zelfs de kalibers worden in eigen huis ontwikkeld door Frédérique Constant, en sinds 2004 heeft het bedrijf eigenlijk 19 verschillende kalibers ontwikkeld, elk op zijn eigen manier interessant. In hetzelfde jaar, 2004, begon Frédérique Constant vele nobele doelen te steunen, waarbij het merk €50 doneerde voor elk horloge dat uit de damescollectie werd verkocht, aan verschillende goede doelen met betrekking tot het hart, kinderen en vrouwen, zoals de International Children Heart's Foundation, Global Gift Gala of Variety's 'Power of Women', om er maar een paar te noemen.

De Zwitserse horlogemaker is sindsdien nauw betrokken bij het goede doel, en nog maar een paar weken geleden hebben ze de mooie, Oscar-winnende actrice en filantroop Gwyneth Paltrow genoemd als de nieuwe wereldwijde Charity Ambassador van het merk, die samen de educatieve projecten van de DonorsChoose ondersteunt. organisatie, die klaslokalen en kinderen in nood helpt. Een perfecte match voor het familiemerk, Gwyneth Paltrow heeft altijd bekend gestaan als een van Hollywoods meest filantropische vrouwen, elke dag een verschil maken met haar gekozen doelen en een inspiratie zijn voor ieder van ons.

Via DonorsChoose.org hebben meer dan 2 miljoen mensen al bijna €400 miljoen gedoneerd en studenten uit gemeenschappen met lage inkomens en door rampen getroffen gebieden geholpen met boeken, school- en kunstbenodigdheden, technologie, excursies en vele andere bronnen die hen kunnen helpen zonder problemen te leren. Daarom is deze specifieke zaak, ondersteund door Frédérique Constant en Gwyneth Paltrow, zo belangrijk.

Frédérique Constant heeft aangekondigd dat ze met elk horloge dat wordt verkocht uit de nieuwe Classics Delight Collection, zullen bijdragen aan dit geweldige doel, waarbij Gwyneth Paltrow het perfecte beeld is voor deze liefdadigheidscampagne, waardoor veel meer mensen zouden doneren aan DonorsChoose.

Met een perfecte combinatie van stijl, vorm en slankheid straalt de nieuwe Frédérique Constant Delight Collection elegantie uit vanuit elke hoek waar je naar kijkt. Het is een chique ontwerp dat de filosofie van Frédérique Constant van betaalbare luxe lijkt te belichamen. Ik werkte samen met het merk om dit artikel te schrijven, maar elk woord is van mij


Leef je passie en help anderen met Frédérique Constant en Gwyneth Paltrow
Leef je passie en help anderen met Frédérique Constant en Gwyneth Paltrow