Wheelsandmore verfijnt de Ferrari FF

Een van de nieuwste projecten van de jongens van Wheelsandmore is eindelijk op de meest majestueuze manier door de voorpoorten van het merk vertrokken. Wat is er mooier dan een „vers geperste”, uitgewerkte witte Ferrari FF? De supercar was naar verluidt uitgerust met een set van 6 Sporz2 extreem lichte lichtmetalen gesmede wielen die 9,5 x 21 inch aan de voorkant en 12 x 22 inch aan de achterkant meten, geschoeid in 255/30/21 Pirelli P Zero-banden.
Er is ook een verdere bijgewerkte versie van de wielen, met witte buitenrand, witgekleurde inlays en carbon-look midden. Het standaard uitlaatsysteem van de Ferrari werd ook verwijderd en vervangen door het eigen - met de hand vervaardigde roestvrijstalen systeem van het merk met op afstand bedienbare klepkleppen die precies zijn ontworpen voor de Ferrari FF. De auto die hiermee is uitgerust, levert meer vermogen, 20 pk meer in feite, en is ook iets lichter.
Nog in ontwikkeling, maar toch behoorlijk belangrijk, zijn de ophangingsonderdelen - de veren en de schroefset, naast een rijneerlaatsysteem, tot 25 mm. Gelukkig zijn er ook enkele vermogensupgrades, bestaande uit twee verschillende afstemfasen. De eerste, Stage One, kost precies €3.782 en omvat een upgrade voor de ECU naast chiptuning - van de standaard 660 pk (468 kW) en 683 Nm koppel is de Ferrari nu klaar om 684 pk (503 kW) en een maximaal koppel van 705 Nm te leveren. De Stage Two kost €9.244 en wordt geleverd met een nog betere set updates, zoals chip-tuning van de stevige standaard 660 pk (468 kW) en 683 Nm naar 700 pk (505 kW) en 715 Nm koppel. Bij de Stage 2 wordt de roestvrijstalen uitlaat geleverd met op afstand bedienbare klepklep.

Rolls Royce presenteert laatste V12 Coupé Black Badge Wraith Black Arrow In de kijker

Rolls Royce onthult de Black Badge Wraith Black Arrow, het laatste V12 coupé-model sinds de introductie van de Wraith in 2013. Deze unieke, op maa...