Wald International heeft nieuwe tuningkit voor de Rolls-Royce Ghost

Wald International is een Japanse tuner die ons de afgelopen jaren in verrukking heeft gebracht met een mooie verzameling tweaked en getunede voertuigen. Hun nieuwste project hangt echter aan een enorm vraagteken. Ze hebben wat nabewerking gedaan aan een luxe auto die niet echt in de aftermarket-industrie werd gewild, de Rolls-Royce Ghost. De kit bevat een gloednieuwe voorbumper, een achterste fascia met geïntegreerde diffuser, ziet er behoorlijk sportief uit, en opnieuw ontworpen zijskirts. Degenen die bereid zijn hun Ghost met zo'n set te garneren, kunnen er ook voor kiezen om een sportuitlaatsysteem, een verlaagde ophanging, eenmalige lichtmetalen velgen en op de kofferbak gemonteerde spoiler toe te voegen.
Het pakket bevat geen prestatie-upgrades, daarom is hier de lijst met technische details voor de Ghost - hij beschikt over een 6,6-liter V12-motor met turbocompressor die 563 pk (420 kW) en 780 Nm (575 lb-ft) koppel levert, gekoppeld aan een 8-traps automatische transmissie, waardoor de auto kan accelereren van 0 tot 100 km/u (62 mph) in 4,9 seconden en tot een elektronisch beperkte topsnelheid van 250 km/u. Het Rolls-Royce Ghost Black Bison-aftermarket-pakket van Wald International kost YEN 1.300.000 - wat overeenkomt met ongeveer €15.500 of €11.800.

Rolls Royce presenteert laatste V12 Coupé Black Badge Wraith Black Arrow In de kijker

Rolls Royce onthult de Black Badge Wraith Black Arrow, het laatste V12 coupé-model sinds de introductie van de Wraith in 2013. Deze unieke, op maa...