Woensdag - 08 Feb 2023

Aanmelden

Rolls-Royce onthult zijn 2022 Pebble Beach collectie

Rolls-Royce heeft zijn exclusieve showcase van op maat gemaakte bollides onthuld tijdens de Monterey Car Week. De Pebble Beach Collection 2022 ziet een hele reeks luxe vertolkingen van de meest gewilde silhouetten van het autobedrijf. De Bespoke Black Badge Cullinan maakt zijn wereldwijde debuut in Forbidden Pink, een gewaagde herinnering dat de Black Badge niet altijd in het zwart hoeft te zijn.

Het interieur tart de conventionele stereotypen van Black Badge en is bevestigd met helder Grace White handgemaakt leer. Met een vleugje limoengroen in de lederen details voegt het de nodige subtiele highlight toe aan het interieur.

Een verbluffende Rolls-Royce Ghost ontvangt opnieuw een wereldwijd debuut van Crystal over de Sagano Green-finish. De weelde van de auto wordt alleen geaccentueerd door de met de hand aangebrachte kustlijn die over de lengte van het voertuig loopt, als aanvulling op de krijtstreepbanden op glanzend zwart gelakte wielen.

Monterey Car Week geeft Rolls-Royce de kans om zijn ongeëvenaarde ontwerpen en afwerkingsmogelijkheden te onthullen, gericht op esthetiek en het debuteren van nooit eerder vertoonde kleuren voor de Cullinan en Ghost. Als het gaat om maatwerk en commissies, doet Rolls-Royce er alles aan om ervoor te zorgen dat ze het hoogste niveau van luxe kunnen behouden voor al hun klanten.

Jonathan Simms, hoofd Bespoke bij Rolls-Royce, zei: „Rolls-Royce is op maat gemaakt en kleur speelt een cruciale rol. 's Werelds belangrijkste luxemerk biedt 44.000 tinten voor buitenafwerking en als een klant niet precies kan vinden wat hij voor ogen heeft, passen onze kleurexperts in Goodwood elke tint aan om een 'Bespoke Signature Named' kleurafwerking te creëren.

We hebben kleuren op elkaar afgestemd, van bloemblaadjes tot lippenstift en hebben goud, zilver en zelfs diamanten verwerkt in op maat gemaakte afwerkingen. We verwelkomen creatieve en technologische uitdagingen van onze klanten, omdat het ons ertoe aanzet onze eigen creatieve en technische grenzen opnieuw te definiëren.

De inspiratie voor Rolls-Royce kleur en afwerking wordt alleen beperkt door de verbeelding. ” „Rolls-Royce is maatwerk en kleur speelt een cruciale rol. 's Werelds belangrijkste luxemerk biedt 44.000 tinten voor buitenafwerking en als een klant niet precies kan vinden wat hij voor ogen heeft, passen onze kleurexperts in Goodwood elke tint aan om een 'Bespoke Signature Named' kleurafwerking te creëren.

We hebben kleuren op elkaar afgestemd, van bloemblaadjes tot lippenstift en hebben goud, zilver en zelfs diamanten verwerkt in op maat gemaakte afwerkingen. We verwelkomen creatieve en technologische uitdagingen van onze klanten, omdat het ons ertoe aanzet onze eigen creatieve en technische grenzen opnieuw te definiëren. De inspiratie voor Rolls-Royce kleur en afwerking wordt alleen beperkt door de verbeelding.