China leidt de wereldmarkt voor luxe auto's met exclusieve modellen voor de Chinese markt

Bentley sluit zich aan bij de trend van autofabrikanten die beperkte oplages van hun meest exclusieve auto's uitbrengen voor de groeiende Chinese markt. Hun nieuwste model is de Limited Edition Mulsanne Extended Wheelbase, die uitsluitend beschikbaar is voor Chinese kopers.

Deze prachtige auto, met de hand vervaardigd door Mulliner, bevat unieke details die verwijzen naar de rijke geschiedenis van Bentley. Slechts vijftien exemplaren van de Mulsanne in beperkte oplage zullen worden geproduceerd, verkrijgbaar in twee tinten zwart: Onyx of Black Velvet. De Onyx-versie combineert donkere tinten zwart met een vleugje donkerblauw om "de diepste zwarte afwerking van Bentley" te creëren, terwijl de Black Velvet-versie rode pigmenten bevat voor een "rijkere zwarte afwerking" geïnspireerd op zwarte kersen.

De op maat gemaakte afwerkingen worden met de hand aangebracht en verfraaien de auto met een handgeschilderde gouden lijn die de taille en het unieke achterdeel van de Mulsanne accentueert. Andere exclusieve kenmerken zijn onder meer een Mulliner "Serenity" chromen grille met een prachtig dubbelruitpatroon en 21-inch Radiance-velgen met een gepolijste uitstraling.

Het interieur van deze Mulsanne straalt pure luxe uit, met het beste handgemaakte fineer, hoogwaardige metalen en prachtige leersoorten, allemaal met de unieke Mulliner-touch. Het interieur zal verkrijgbaar zijn in drie unieke kleurencombinaties: Newmarket Tan en Burnt Oak, Fireglow en Imperial Blue, of Shortbread en Redwood.

Om het exclusieve karakter van deze Limited Edition te benadrukken, zijn de auto's voorzien van een moderne Londense skyline die geborduurd is op elk van de vier stoelen en subtiel is verwerkt in de fineerfascia aan de voorkant. Andere afwerkingsdetails omvatten gepolijste Mulliner-profielplaten van roestvrij staal en speciale Mulliner-welkomstlampen, die bijdragen aan de algehele verfijning van deze bijzondere Bentley.

Met deze exclusieve Limited Edition Mulsanne Extended Wheelbase speelt Bentley in op de groeiende vraag naar luxe auto's in China en biedt het Chinese autoliefhebbers een unieke kans om te genieten van de verfijning, vakmanschap en exclusiviteit waar Bentley bekend om staat.

Naast de eerder genoemde kenmerken, is het ook vermeldenswaardig dat Bentley speciale aandacht heeft besteed aan de details van de Limited Edition Mulsanne Extended Wheelbase om de Chinese markt te verleiden. Elk exemplaar van deze exclusieve auto zal bijvoorbeeld voorzien zijn van een op maat gemaakt kentekenplaatframe met Chinese karakters en de inscriptie "China Limited Edition" in het interieur.

Bentley begrijpt dat de Chinese klantenkring waarde hecht aan maatwerk en exclusiviteit, daarom hebben ze ervoor gezorgd dat deze Limited Edition Mulsanne Extended Wheelbase een unieke en onderscheidende uitstraling heeft die aansluit bij de smaak en voorkeuren van de Chinese klanten.

Met slechts vijftien exemplaren die beschikbaar zijn, zal deze Limited Edition Mulsanne Extended Wheelbase ongetwijfeld een gewilde verzamelauto worden onder Bentley-enthousiastelingen en luxe-autoverzamelaars in China en daarbuiten. De prijs van deze exclusieve auto is nog niet bekendgemaakt, maar gezien de beperkte oplage en de luxe afwerking, kan worden verwacht dat deze binnen het hoge prijssegment zal vallen.

De introductie van de Limited Edition Mulsanne Extended Wheelbase voor de Chinese markt onderstreept het belang van China als een groeiende en bloeiende markt voor luxe auto's. Autofabrikanten over de hele wereld erkennen de voorkeur van Chinese kopers voor exclusieve en op maat gemaakte modellen, en Bentley speelt slim in op deze trend met hun speciale editie.

Met zijn verfijnde design, handgemaakte details en exclusieve kenmerken is de Limited Edition Mulsanne Extended Wheelbase een uitdrukking van de compromisloze luxe en vakmanschap waar Bentley om bekend staat. Dit model belichaamt de elegantie en prestige die geassocieerd worden met het merk en biedt Chinese autoliefhebbers een unieke kans om een exclusieve Bentley te bezitten die speciaal voor hen is gemaakt.

Als een van 's werelds meest iconische luxemerken heeft Bentley met de Limited Edition Mulsanne Extended Wheelbase een eerbetoon gebracht aan de Chinese markt, waarbij ze de smaak en voorkeuren van Chinese klanten hebben geïntegreerd in een prachtig ontworpen en exclusieve auto. Het is een viering van de groeiende invloed en belang van China als marktleider op het gebied van luxe auto's.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...