Mercedes-Maybach Night Series is een revolutie in luxe voertuigen

Het paradepaardje van de Mercedes-Benz familie, Maybach, is klaar om de conventionele benadering van luxe limousines uit te dagen. De recente lancering van de Mercedes-Maybach Night Series, bestaande uit de S-Klasse sedan, de GLS SUV, en de allereerste elektrische Maybach model, de EQS EV SUV, weerspiegelt dit ambitieuze streven. Deze serie modellen biedt een innovatieve draai aan het merk door de introductie van een dynamische stijl met donkere accenten en bijzondere details. Elk model wordt gekenmerkt door verduisterd chroom, donker glanzende wielen, visgraat interieurs, en flitsen van rose gouden details.

Het ontwerp van de Mercedes-Maybach EQS EV SUV Night Series illustreert dit ethos bijzonder goed. Van voor naar achteren wordt het voertuig gekenmerkt door elementen in donker chroom, met name het embleem, de roosterstrepen en subtiele verfijningen in de koplampen (verfraaid met een vleugje rose goud). Het interieur biedt plantaardig gelooid Nappa leer, in zowel wit/zwart als volledig zwart, met contrasterende stiksels. Het geheel wordt afgewerkt met natuurlijk visgraat houtfineer en aluminium accenten.

De Mercedes-Maybach GLS SUV Night Series zet deze trend voort, met donker chroom elementen die het interieur en exterieur verrijken. Ook hier vormen de 23-inch Maybach wielen een prominente blikvanger. Binnenin de GLS Night Series bevindt zich Nappa leder in Crystal White en Black Pearl of enkel in Black Pearl.

Tenslotte is er de Mercedes-Maybach S-Klasse Night Series. Het exterieur van dit model straalt een unieke elegantie uit met donker verchroomde kenmerken en een mix van donkere chroom en zwarte uitlaatpijpen. Binnenin is de S-Klasse Night Series beschikbaar in Deep White en Black Pearl Nappa leder, of gewoon Black Pearl.

De S-Klasse en EQS EV SUV Night Series modellen worden later dit jaar te koop aangeboden, terwijl de GLS SUV Night Series begin 2024 op de markt komt. Hoewel de prijs nog niet bekend is gemaakt, lag de prijs van de voorgaande 2020 Night Edition van de Maybach S-Klasse rond de €205.000.

Met de lancering van de Night Series biedt Mercedes-Maybach een nieuwe interpretatie van luxe. Deze collectie illustreert de evolutie van het merk naar een nieuwe definitie van stijl, comfort en innovatie in het luxe voertuigensegment. Klanten kunnen nu al uitkijken naar de S-Klasse en EQS EV SUV Night Series modellen later dit jaar, terwijl de GLS Night Series begin 2024 beschikbaar zal zijn.

Over Mercedes-Maybach Night Series

De Mercedes-Maybach Night Series omvat drie onderscheidende en luxueuze modellen: de S-Klasse sedan, de GLS SUV en de EQS EV SUV. Elk model wordt gekenmerkt door unieke elementen en een nieuw designconcept dat zich richt op donkere accenten en details.

  • Mercedes-Maybach S-Klasse Night Series

    De Mercedes-Maybach S-Klasse Night Series voegt een nieuw niveau van verfijning toe aan het iconische S-Klasse model. De carrosserie is beschikbaar in grijs, zwart, wit, en een unieke tweekleurige Onyx Black en Mojave Silver afwerking. De koplampen zijn verfraaid met roze gouden accenten, terwijl donker verchroomde elementen verspreid over de buitenkant van de sedan te vinden zijn. De uitlaatpijpen mixen donker chroom en zwart, waardoor het geheel een opvallend, maar stijlvol uiterlijk krijgt. Binnenin is de S-Klasse Night Series beschikbaar met Deep White en Black Pearl Nappa leder, of enkel Black Pearl.

  • Mercedes-Maybach GLS SUV Night Series

    De GLS SUV Night Series maakt zijn debuut met een even opvallend design. Donkere chromen elementen zijn prominent aanwezig op de motorkap, de grille en het Maybach-embleem. De GLS-koplampen zijn ook voorzien van roze gouden details. Langs de zijkant lopen donkere chromen accenten, die rusten op enorme en unieke 23-inch Maybach wielen. De GLS is eveneens beschikbaar in een tweekleurige lak, met Obsidian Black en Mojave Silver, of volledig in wit of zwart. Binnenin vind je dezelfde keuzes voor Nappa leder als bij de EQS SUV Night Series, namelijk Crystal White en Black Pearl, of gewoon Black Pearl.

  • Mercedes-Maybach EQS EV SUV Night Series

    Als eerste volledig elektrische Maybach model, biedt de EQS EV SUV Night Series een moderne en duurzame luxe ervaring. Het exterieur heeft donkere chromen accenten op het embleem, de grille pinstripes en de koplampen, met een vleugje roze goud op de koplamp Maybach emblemen. De zijruiten zijn in gepolijst zwart, net als de treeplanken, die elk een donker chromen embleem dragen. De EQS EV SUV wordt afgewerkt met een achterste dakspoiler voor een aerodynamisch tintje. Binnenin zijn er ook plantaardig gelooide Nappa-lederen opties beschikbaar in wit/zwart of volledig zwart, met contrasterende stiksels, volledige interieur vloerbedekking en natuurlijk visgraat houtfineer met aluminium accenten.

Elk van deze voertuigen biedt een unieke, luxe ervaring met ongeëvenaarde stijl en comfort. Met de donkere accenten en de glimp van roze gouden details is de Mercedes-Maybach Night Series ontworpen om de ultieme expressie van luxe en innovatie in de auto-industrie te bieden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...