Mercedes-Benz SLS AMG GT3 45e verjaardag

Na de viering van het 45-jarig jubileum van de SL 65 AMG, waarvoor Mercedes-Benz een limited edition heeft geproduceerd, heeft de legendarische autofabrikant onlangs een gloednieuwe versie van de SLS AMG GT3 gepresenteerd, die lijkt op de bovengenoemde.
Met dezelfde AMG 6,4-liter V8-motor onder de motorkap, waarmee de auto in 3,7 seconden van 0 naar 100 km/u accelereert tot een topsnelheid van 300 km/u (186 mph), heeft de Mercedes-Benz SLS AMG GT3 45-jarig jubileumeditie AMG-lichtlegeringen in designo magno grafiet en een exclusieve matte verfbeurt.
Een interessante reeks kenmerken wordt vertegenwoordigd door het met koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP) vervaardigde kofferdeksel, motorkap, spatborden, achtervleugels, achterdiffusor, voorste splitter, deuren, voor- en achterschorten.
Wat het interieur betreft, hebben ze ervoor gekozen om een stalen rolkooi te installeren die net als de buitenkant van de auto is afgewerkt, terwijl het dashboard en de middenconsole ook met dezelfde tinten werden gegarneerd. De Mercedes-Benz SLS AMG GT3 45th anniversary edition wordt geproduceerd in slechts 5 stuks, elk met een prijskaartje van €446,250, inclusief btw.
Deze informatie is uitsluitend beschikbaar voor Duitsland, aangezien we niet weten of deze ook beschikbaar zal zijn voor andere landen.

Rolls Royce presenteert laatste V12 Coupé Black Badge Wraith Black Arrow In de kijker

Rolls Royce onthult de Black Badge Wraith Black Arrow, het laatste V12 coupé-model sinds de introductie van de Wraith in 2013. Deze unieke, op maa...