Lexus viert 25-jarig jubileum met limited edition The Crafted Line en exclusieve Tumi-bagage

In 2014 vierde luxeautofabrikant Lexus zijn 25-jarig jubileum met de release van een limited edition serie voertuigen, genaamd The Crafted Line. Deze bijzondere collectie werd onthuld tijdens het prestigieuze Pebble Beach Concours d'Elegance 2014, dat plaatsvond van 15 tot 17 augustus.

Om de lancering van The Crafted Line extra luister bij te zetten, sloeg Lexus de handen ineen met het gerenommeerde bagagemerk Tumi. Samen creëerden ze een speciale bagagecollectie voor degenen die in stijl wilden reizen, perfect passend bij de elegante voertuigen. De collectie bestond uit twee plunjezakken, vervaardigd uit Tumi's hoogwaardige FXT zwarte ballistische nylon, afgewerkt met witte bies en ritsen. De witte bagagelabels waren afgezet met leer en voorzien van het Lexus-logo, terwijl het interieur een goudpatroon in reliëf had. De tassen imiteerden het interieur van de auto's en hadden zelfs rode stiksels aan de binnenkant.

Daarnaast waren er ook een grote duffel op wielen en een splitduffel op wielen afzonderlijk verkrijgbaar. De prijzen voor de voertuigen in The Crafted Line begonnen bij ongeveer €42.000, terwijl de exclusieve Tumi-bagage een extra vleugje luxe en verfijning toevoegde aan de jubileumeditie.

Met deze unieke samenwerking combineerden Lexus en Tumi het beste van twee werelden: ultieme rijervaring en stijlvol reizen. Zo zetten ze samen een mijlpaal neer ter ere van het 25-jarig jubileum van Lexus.

Na het succes van The Crafted Line en de exclusieve Tumi-bagage, zette Lexus zijn streven naar innovatie en luxe voort. In de jaren die volgden, introduceerde het merk nieuwe technologieën en designelementen om de rijervaring van zijn klanten naar een hoger niveau te tillen. Lexus bleef ook samenwerken met gerenommeerde merken en ontwerpers om exclusieve accessoires en extra's aan te bieden die passen bij de levensstijl van zijn veeleisende klanten.

Een van de innovaties die volgde op The Crafted Line was de introductie van geavanceerde veiligheidssystemen en rijhulpmiddelen. Lexus integreerde deze technologieën in zijn modellen om bestuurders meer comfort en gemoedsrust te bieden tijdens het rijden. Daarnaast investeerde het merk in duurzaamheid en milieuvriendelijke technologieën, waaronder elektrische en hybride aandrijvingen, om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar groene mobiliteit.

Ook op het gebied van design bleef Lexus zich onderscheiden. Het merk ontwikkelde nieuwe conceptauto's en productiemodellen met opvallende, dynamische lijnen en hoogwaardige materialen die het erfgoed van vakmanschap en aandacht voor detail weerspiegelen.

Lexus bleef samenwerken met toonaangevende merken in verschillende industrieën om unieke ervaringen en producten te creëren. Naast Tumi werkte het merk samen met horlogefabrikanten, modehuizen en andere luxemerken om limited edition-items te ontwerpen die passen bij de exclusieve levensstijl van hun klanten.

In de loop der jaren heeft Lexus zichzelf opnieuw uitgevonden en zijn positie als toonaangevende luxeautofabrikant verstevigd. Met zijn voortdurende toewijding aan innovatie, design en exclusiviteit blijft het merk zijn klanten verbazen en inspireren.

 

Rolls Royce presenteert laatste V12 Coupé Black Badge Wraith Black Arrow In de kijker

Rolls Royce onthult de Black Badge Wraith Black Arrow, het laatste V12 coupé-model sinds de introductie van de Wraith in 2013. Deze unieke, op maa...