Ken je deze Tushek Forego T700 supercar al?

Nadat hij onlangs de sluiers van de Renovatio T500 heeft getild, heeft de Sloveense autofabrikant Tushek nu weer een demon op wielen bedacht, de Forego T700. Deze prachtig uitziende supercar verbergt een V8 FSI Audi-motor onder zijn slanke motorkap, die ergens rond de 700 pk kan leveren. Wat nog interessanter is aan deze auto, is het aantal G's dat hij kan genereren in bochten - maar liefst 3,3 Gs. Nou, dit lijkt misschien niet veel voor gewone mensen, maar houd er rekening mee dat de gemiddelde mens slechts 5G's nodig heeft om gelyncht te worden.
De enige mensen die regelmatig boven de 5G's gaan, zijn straaljagers, maar deze zijn hiervoor opgeleid. De Tushek Forego T700 zal naar verwachting ongeveer 1.000 kg (2.204 lbs) wegen en dit komt voornamelijk door het monocoque chassis van koolstofvezel dat het heeft, naast een behuizing van koolstofvezel/titanium.
Helaas heeft Tushek ons geen verdere details over de auto gegeven, noch als deze auto sneller is dan de vorige Renovatio T500. Ter vergelijking: de 4,2-liter V8 Audi-motor in de Renovatio levert 444 pk en zorgt ervoor dat de auto in slechts 3,7 seconden van 0 naar 100 km/u kan springen.

Rolls Royce presenteert laatste V12 Coupé Black Badge Wraith Black Arrow In de kijker

Rolls Royce onthult de Black Badge Wraith Black Arrow, het laatste V12 coupé-model sinds de introductie van de Wraith in 2013. Deze unieke, op maa...