Kanppe Gemballa's McLaren 12C Spider gespot

De McLaren MP4-12C Spider is een behoorlijk knappe auto en heeft qua uiterlijk nauwelijks verbeteringen nodig. Toch kunnen we geen nee zeggen tegen ambitieuze tuners, vooral niet als we Gemballa in het onderwerp brengen. Het tuningmerk heeft de onthulling aangekondigd van een programma voor de Spider MP4-12C op de Autoshow van Genève 2013. Er is niets te zeggen over prestatie-upgrades, aangezien er geen zijn inbegrepen.
Het pakket omvat strikt een verandering in uiterlijk, door middel van een mooie bodykit van koolstofvezel met een gloednieuwe spoiler met brede ventilatieopeningen, achterschort met geïntegreerde diffuser en nieuwe zijskirts. De kit is eenvoudig te installeren, omdat de nieuwe carrosseriedelen perfect in de standaard montagesleuven passen. Bovendien kan het pakket worden aangevuld met een set gloednieuwe wielen, Gforged-One ultralichte gesmede lichtmetalen velgen met een diameter van 20 of 21 inch, geschoeid in Michelin Pilot Super Sport-banden. Er zijn twee tonen beschikbaar voor de velgen, Gunmetal of Black Magic. De cabine van de McLaren kan ook worden aangepast door Gemballa met een combinatie van lederen en Alcantara-bekleding en aangepaste kleurbare wijzerplaten.
Dit programma kost een enorme €47.166.

Rolls Royce presenteert laatste V12 Coupé Black Badge Wraith Black Arrow In de kijker

Rolls Royce onthult de Black Badge Wraith Black Arrow, het laatste V12 coupé-model sinds de introductie van de Wraith in 2013. Deze unieke, op maa...