Vrijdag - 27 Jan 2023

Aanmelden

Jack Daniels Limited Edition Indian Scout Bobber

Jack Daniels Limited Edition Indian Scout Bobber

Voel je vrij om te kwijlen over deze verrukkelijke fiets en het geweldige ervan te bewonderen, terwijl ik je helaas informeer dat er slechts 177 exemplaren zijn geproduceerd en dat deze limited edition-motorfietsen voor €16.999 per eenheid allemaal uitverkocht zijn in slechts 10 minuten na de officiële aankondiging. Indrukwekkend, is het niet? Nou, dat komt omdat Jack Daniel's Limited Edition Indian Scout Bobber erin slaagt om twee van Amerika's iconische en meest gevierde namen op de meest verbluffende manier mogelijk te combineren. Deze scherp ogende fiets is gemaakt in samenwerking met Klock Werks Kustom Cycles en is gebaseerd op de Indian Scout Bobber en is eigenlijk geïnspireerd door de Jack Daniel's Fire Brigade.

Als je dit nog niet weet, is Jack Daniel's de enige distilleerderij ter wereld met een eigen brandweer, en dat is zeker een goed excuus om met dit soort projecten op de proppen te komen. De prachtige motorfiets voor je pronkt met een tweekleurig kleurenschema, met matzwarte verf en gouden strepen genoeg om iedereen zijn kant op te laten kijken. Let op de 24-karaats gouden afbeeldingen op de brandstoftank en spatborden, inclusief het embleem van de brandweer.

Deze speciale editie Bobber heeft ook geperforeerde leren stoelen met JD-borduurwerk; en moeten we de aangepaste handgrepen, haringen en aangepaste schakelhendels noemen die zijn geïnspireerd op het „Old No. 7-merk?” Ik denk het wel. De 24-karaats gouden afwerking siert ook de individueel genummerde badge van Montana Silversmiths. Misschien zie je ooit een van deze schoonheden op een veiling, hoewel we ten zeerste betwijfelen of iemand bereid zou zijn om het te verkopen.


Jack Daniels Limited Edition Indian Scout Bobber