Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Indian Motorcycles heeft de Indian Scout 100th Motorcycle uitgebracht

Indian Motorcycles heeft de Indian Scout 100th Motorcycle uitgebracht

De legendarische motorfietsfabrikant Indian Motorcycles heeft besloten om zijn ongeëvenaarde erfgoed te vieren met een gloednieuwe Scout: de verbazingwekkende Indian Scout Limited Edition 100th Anniversary Motorcycle. De Indian Scout is een van de meest iconische motorfietsen van het merk en de nieuwe limited edition werd geboren als een viering van deze legendarische naam en de erfenis die het heeft achtergelaten.

De Indian Limited Edition Scout 100th Anniversary Motorcycle heeft uitstekende visuals, geïnspireerd op de originele Scout die voor het eerst werd geïntroduceerd in 1920. Ze bevatten het prachtige kleurenschema van Indian Motorcycle Red met Anniversary Gold-afwerking en de elegante Scout 100th Anniversary-badge die bij het kleurenschema past. Deze speciale fiets beschikt ook over zwarte draadwielen, strandbars, bagagerek en een Desert Tan lederen solo-zadelstoel, die de nieuwe Scout allemaal een adembenemende look geven. De fiets zal wereldwijd beperkt zijn tot 750 eenheden, dus er wordt verwacht dat hij een verzamelobject wordt.

Naast de indrukwekkende styling, wordt de nieuwe 2020 Scout geleverd met een aantal op maat gemaakte accessoires voor diegenen die op zoek zijn naar langere en meer avontuurlijke reizen op hun Scouts. Een bijpassende Quick Release Kuip met een voorruit van twee inch zal beschikbaar zijn voor de Scout- en Scout Sixty-versies, met de mogelijkheid om het te vervangen door een vijf of zeven inch voorruit. Ook is er het Solo bagagerek in chroom en glanzend zwart en een Solo Rack Bag beschikbaar voor degenen die hun nieuwe Scouts willen uitgerust om te toeren. Afgezien van deze jubileumedities omvatten de 2020 Indians de Scout, Scout Sixty en Scout Bobber, dus er zijn genoeg keuzes voor de fans van het merk.


Indian Motorcycles heeft de Indian Scout 100th Motorcycle uitgebracht