De adembenemende McLaren 720S - luxe - snelheid en topprestaties

De McLaren 720S superauto werd in maart 2017 onthuld op de Autosalon van Genève en kan terecht beweren een van de meest indrukwekkende producten van het Britse merk McLaren te zijn. Zowel binnen de grenzen van het Verenigd Koninkrijk als daarbuiten, laat het bij autoliefhebbers de adem stokken omdat de 720S niet zomaar een sportwagen is, maar een symbool van waar technologische innovatie de werelden van stijl, luxe en prestaties tegen elkaar kan doen botsen.

Wanneer men naar de McLaren 720S kijkt, is het meteen duidelijk dat dit geen gewone sportwagen is. Het vakmanschap en de aandacht voor detail die in elke vierkante centimeter van deze auto gestoken zijn, maken het moeilijk om hem met iets anders te vergelijken. De carrosserie is vervaardigd uit koolstofvezel en aluminium, wat bijdraagt aan de lichte en tegelijkertijd robuuste constructie. McLaren'sontwerpers hebben met succes een design neergezet dat de luchtstroom optimaliseert en daardoor zorgt voor ongeëvenaarde aerodynamische efficiëntie.

Het interieur van de 720S weerspiegelt eveneens de buitengewone klasse en kwaliteit waar McLaren om bekend staat. De cockpit is ontworpen om de bestuurder een ononderbroken zicht op de weg te geven en tegelijkertijd luxe en comfort te bieden. De gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit en het vakmanschap komt tot uiting in elk detail, van de stiksels in de lederen bekleding tot de ergonomische plaatsing van de bedieningselementen.

Zodra de motor van de 720S gestart wordt, wordt al snel duidelijk dat dit geen gewone auto is. De vierliter V8 twin-turbo motor produceert maar liefst 720 pk, vandaar ook de naam van het model. Deze kracht stuwt de wagen in slechts 2,9 seconden van nul naar honderd kilometer per uur, en de topsnelheid ligt op een duizelingwekkende 341 kilometer per uur. Deze cijfers zetten de McLaren 720S duidelijk op de kaart als een van de snelste productieauto's ter wereld.

McLaren biedt met de 720S een toegewijde service en garantie van drie jaar zonder kilometerbeperking. Deze service omvat routineonderhoud en uitgebreide controles om ervoor te zorgen dat de prestaties van de auto altijd optimaal zijn. Onderhoud en verzorging zijn van essentieel belang voor elke superauto, maar vooral voor een machine zoals de 720S waarbij elk detail telt.

Hoewel de prijs van de McLaren 720S, die rond de €300.000 ligt, een stevige investering is, kan men niet alleen rekenen op een adrenaline-opwekkende rijervaring, maar ook op een aanzienlijke investeringswaarde. Volgens diverse bronnen behouden McLaren-auto's hun waarde goed in vergelijking met andere superauto's, wat betekent dat de 720S niet alleen een lust voor het oog en het hart is, maar ook voor de portemonnee.

De McLaren 720S wordt geleverd in een verpakking die even indrukwekkend is als de auto zelf. In combinatie met de mogelijkheid tot personalisatie van kleur, interieur en meer, zorgt dit ervoor dat elke 720S uniek is.

McLaren'sgeschiedenis van innovatie en topprestaties, die teruggaat tot het eerste Formule 1-seizoen in 1966, maakt de 720S tot een bijzondere superauto. De 720S is het resultaat van meer dan vijftig jaar ervaring in racen en autodesign; een supercar die is ontworpen om de wetten van de fysica te tarten en rijervaringen te bieden die geen enkele andere auto kan evenaren.

De McLaren 720S is een meesterwerk van technologie, design en prestaties. Het is een auto die de lat hoger legt voor wat er mogelijk is in het segment van de superauto’s en die zijn eigenaars een rijervaring en een gevoel van exclusiviteit biedt die ongeëvenaard zijn. Of je nu geniet van het pure vermogen en de snelheid, of gewoon houdt van het prachtige design en de luxe die deze auto te bieden heeft, de McLaren 720S zal je niet teleurstellen.

 

- Ontdek de adembenemende McLaren 720S: Luxe, snelheid en topprestaties
- Duik dieper in de wereld van de McLaren 720S, een supercar bekend om zijn uitzonderlijke design, snelheid en aerodynamica. Ontdek de excellente kwaliteit, prestaties en exclusiviteit van deze Britse bolide.

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...