Het concept van de BMW M4 Coupe is eindelijk een feit

Nadat BMW officieel de nieuwe BMW 4-serie coupé heeft geïntroduceerd, was de meest verwachte auto van de Duitse autofabrikant de BMW M4, die binnenkort de M3 E92 Coupé gaat vervangen. En vandaag heeft BMW officieel het M4 Coupe-concept onthuld, dat de „BMW M-filosofie in ideale vorm” uitdrukt. We hebben nog niet al te veel details over de BMW M4, maar zoals we op deze foto's kunnen zien, is hij duidelijk een stuk agressiever dan de normale 4-serie, met een sportievere voorbumper, een power dome-kap, geventileerde voorspatborden, een geïntegreerde kofferklepspoiler, frontsplitters, een achterdiffusor en een set stijlvolle 20 inch wielen afgewerkt in een tweekleurige lak.
De M4 zal motorsportgenen combineren met onbeperkte dagelijkse geschiktheid en het zou een „high performance” motor moeten hebben die „immense kracht” biedt. Het persbericht was nogal vaag over details, maar blijkbaar zou de M4 een twin turbo 3.0L zescilinder motor moeten hebben die ongeveer 450 pk en 550 Nm koppel zou moeten kunnen produceren. Dat zou meer dan genoeg moeten zijn voor dagelijks gebruik. Totdat we meer details over de nieuwe BMW M4 ontvangen, konden we allemaal gapen en kwijlen over deze foto's van de M4.

Rolls Royce presenteert laatste V12 Coupé Black Badge Wraith Black Arrow In de kijker

Rolls Royce onthult de Black Badge Wraith Black Arrow, het laatste V12 coupé-model sinds de introductie van de Wraith in 2013. Deze unieke, op maa...