Het Caterham AeroSeven Concept ziet er strak uit

Er zijn auto's en dan zijn er Caterhams. Deze lichtgewicht sportwagens gebouwd door de Britse autofabrikant behoren tot een klasse apart, een klasse die op het punt staat binnenkort een nieuwe inzending te krijgen. Caterham heeft slechts een paar dagen geleden het futuristische Caterham AeroSeven Concept onthuld, een kleine, strakke en mooie supercar die volgend jaar op de markt komt. Het AeroSeven-concept, dat dit weekend voor het eerst werd tentoongesteld tijdens de Grand Prix van Singapore, is gebouwd op een bijgewerkte versie van het Caterham Seven CSR-platform en bevat veel goodies en technologie die afkomstig is van het F1-team van het merk, zoals een speciaal lanceerbesturingssysteem, instelbare tractie besturing en een nieuw ontwikkeld Caterham Engine Management-systeem.
Het concept wordt aangedreven door een natuurlijk geambieerde motor op basis van de Ford Duratec-eenheid die 237 pk kan produceren en deze ultralichte sportwagen in minder dan 4 seconden van 0 naar 100 km/u (62 mph) brengt. Dat is supercar-gebied daar! Totdat het in productie gaat, hebben de jongens van Caterham aangekondigd dat ze zullen proberen meer motoropties te bieden voor dit meesterwerk met vier wielen.

Rolls Royce presenteert laatste V12 Coupé Black Badge Wraith Black Arrow In de kijker

Rolls Royce onthult de Black Badge Wraith Black Arrow, het laatste V12 coupé-model sinds de introductie van de Wraith in 2013. Deze unieke, op maa...