Untitled Motorcycles presenteert de Zero XP een elektrische custom motorfiets

In 2010, toen de hype van caféracers de wereld overnam, begon Untitled Motorcycles met het bouwen van op maat gemaakte motorfietsen in San Francisco. Nu heeft het bedrijf in opdracht van Zero Motorcycles USA de Zero XP ontwikkeld, die een blik werpt op de toekomst van de motorindustrie.

De nieuwe Zero XP is uitgerust met een machinaal bewerkte aluminium aandrijflijn van luchtvaartkwaliteit die de batterijen, motor en oplader bevat. Met 14,4 kW-accu's die 140 lb-ft koppel genereren, kan de motorfiets een indrukwekkende topsnelheid van 124 km/u halen en heeft hij een hartverscheurende acceleratie. Om deze geweldige prestaties te bereiken, vonden de bouwers van Untitled Motorcycles inspiratie in de wereld van sleepfietsen en pasten ze deze brute kracht toe op de Zero XP.

Het aangepaste frame van de motorfiets is uitgerust met een Showa-ophanging, Motogadget Motoscope mini LED-display en een sleutelloze RFID-ontsteking. De Ghost Grey vliegtuigverf geeft de motorfiets een tijdloze uitstraling.

De Zero XP is niet alleen indrukwekkend qua prestaties, maar is ook milieuvriendelijk en biedt een stille en soepele rijervaring. De motorfiets biedt een nieuwe kijk op het bouwen van op maat gemaakte motorfietsen en belooft een betere, mooiere en elektrische toekomst voor de industrie.

De Zero XP is een experimentele motorfiets die niet alleen krachtig en stil is, maar ook duurzaam en efficiënt. Met een bereik van ongeveer 160 km op één lading biedt de Zero XP een milieuvriendelijke manier om lange afstanden af te leggen.

Untitled Motorcycles is niet de enige custom bike-bouwer die samenwerkt met Zero Motorcycles USA. Het bedrijf werkt ook samen met andere custom builders, waaronder Deus Ex Machina en Huge Moto, om elektrische motorfietsen te ontwikkelen die voldoen aan de unieke behoeften en wensen van klanten.

Zero Motorcycles is een toonaangevend merk op het gebied van elektrische motorfietsen en biedt een breed scala aan modellen voor verschillende rijstijlen en toepassingen. Het bedrijf is opgericht in 2006 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als pionier en leider in de industrie.

Met de Zero XP laat Untitled Motorcycles zien dat elektrische motorfietsen niet alleen praktisch en efficiënt kunnen zijn, maar ook een hoge mate van prestaties en stijl kunnen bieden. De motorfiets is een inspirerend voorbeeld van hoe innovatie en creativiteit kunnen worden toegepast om een ​​duurzamere en betere toekomst voor de motorindustrie te creëren.

Untitled Motorcycles Zero XP

  • Machinaal bewerkte aluminium aandrijflijn van luchtvaartkwaliteit die de batterijen, motor en oplader bevat
  • 14,4 kW-accu's die 140 lb-ft koppel genereren
  • Topsnelheid van 124 km/u
  • Showa-ophanging
  • Motogadget Motoscope mini LED-display
  • Sleutelloze RFID-ontsteking
  • Ghost Grey vliegtuigverf
  • Bereik van ongeveer 160 km op één lading


De Zero XP is een indrukwekkende elektrische motorfiets die een aantal geavanceerde technologieën en mechanismen bevat. De motorfiets is voorzien van een machinaal bewerkte aluminium aandrijflijn van luchtvaartkwaliteit, die de batterijen, motor en oplader bevat. Dit zorgt voor een optimale gewichtsverdeling en maakt de motorfiets licht en wendbaar.

De 14,4 kW-accu's genereren 140 lb-ft koppel en maken een topsnelheid van 124 km/u mogelijk. Dit maakt de Zero XP niet alleen krachtig, maar ook snel en responsief. De motorfiets is uitgerust met een Showa-ophanging die zorgt voor een soepele en comfortabele rijervaring. Het Motogadget Motoscope mini LED-display biedt een duidelijk en overzichtelijk overzicht van alle belangrijke informatie, terwijl de sleutelloze RFID-ontsteking zorgt voor een gemakkelijke en veilige start.

De Ghost Grey vliegtuigverf geeft de motorfiets een opvallende uitstraling en maakt hem gemakkelijk te herkennen tussen andere motorfietsen. De Zero XP heeft ook een bereik van ongeveer 160 km op één lading, wat betekent dat hij geschikt is voor lange ritten en dagelijkse ritten zonder dat er voortdurend opgeladen hoeft te worden.

De Zero XP is een indrukwekkende elektrische motorfiets die geavanceerde technologieën en mechanismen combineert met een opvallend design. Het biedt niet alleen krachtige en responsieve prestaties, maar is ook duurzaam, efficiënt en milieuvriendelijk.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...