De Lexus LF LC Blue Concept onthuld in Australië

De Detroit Auto Show van dit jaar was een geweldige gelegenheid om de evolutie van de auto-industrie te bekijken, en tegelijkertijd was het de plek waar het Lexus LF-LC Concept werd onthuld.
Sinds januari zijn er vele maanden verstreken en ondertussen is het model gegarneerd met een blauwe lakbeurt en een hybride aandrijflijn.
Dit model, een paar dagen geleden onthuld op de Australian International Motor Show, werd de Lexus LF-LC Blue genoemd, en het is een beetje dichter bij massaproductie dan het vorige model.
Om het zo licht mogelijk te houden, is de auto gemaakt van aluminium en koolstofvezel.
De aandrijflijn heeft de naam Advanced Lexus Hybrid Drive gekregen en maakt gebruik van een elektromotor en een gewone verbrandingsmotor op benzine. Bovendien wordt de energiecentrale geleverd met een indrukwekkend batterijpakket dat meer spieren kan leveren dan het huidige systeem van de autofabrikant, evenals kleinere afmetingen.
Lexus zegt dat het concept maar liefst 500 pk (372 kW) kan ontwikkelen, waardoor het LF-LC Blue-concept tot de best presterende hybride supercars behoort. Toch is deze auto even krachtig en agressief als geweldig!

Rolls Royce presenteert laatste V12 Coupé Black Badge Wraith Black Arrow In de kijker

Rolls Royce onthult de Black Badge Wraith Black Arrow, het laatste V12 coupé-model sinds de introductie van de Wraith in 2013. Deze unieke, op maa...