De Lamborghini Gallardo GT3 FL2 is eindelijk een feit

Vanwege deelname aan de GT3-raceseizoenen 2013 en 2014 is onlangs de gloednieuwe Lamborghini Gallardo GT3 FL2 aangekondigd door Lamborghini en Reiter Engineering. Deze specifieke versie is voornamelijk afgeleid van de Lamborghini Gallardo uit 2013 en beschikt over een veel efficiënter remsysteem, een lager brandstofverbruik en efficiëntere motorkoeling. Het wordt ook geleverd in een gloednieuwe aerodynamische bodykit die een koolstofdiffuser aan de achterkant omvat die vergelijkbaar is met degene die is ontwikkeld voor de Super Trofeo en een splitter aan de voorkant. De GT3-versie is daarom 25 kg (55 lbs) lichter dan het vorige model. De gerapporteerde prijs voor de Lamborghini GT3 FL2 is ongeveer €320.000 plus belastingen.
Qua verkoop zal het naar verwachting ergens rond maart in Azië en Europa aankomen. Wat extra doeleinden betreft, de auto is perfect voor deelname aan het Italiaanse GT3 Championship, Blancpain Endurance Series en Asia Le Mans Series.

Rolls Royce presenteert laatste V12 Coupé Black Badge Wraith Black Arrow In de kijker

Rolls Royce onthult de Black Badge Wraith Black Arrow, het laatste V12 coupé-model sinds de introductie van de Wraith in 2013. Deze unieke, op maa...