Dartz onthult het Prombrom Black Shark luxe gepantserde voertuig

De Prombron Black Shark van Dartz Motorz is inderdaad een indrukwekkend voertuig met verschillende geavanceerde beveiligings- en infotainmentfuncties. Het voertuig is gebaseerd op de Mercedes-Benz GL en wordt aangeboden met een gemodificeerde twin-turbo 5,5-liter V8-motor of een verbeterde twin-turbo 6,0-liter V12-motor van Mercedes-Benz, met de mogelijkheid om het vermogen van de laatste te verhogen tot een verbazingwekkende 1.500 pk.

De Prombron Black Shark is gebouwd met verschillende beveiligingsfuncties om de inzittenden te beschermen, waaronder een Kevlar-titanium behuizing en een pantserclassificatie van B7, de hoogst mogelijke volgens de ballistische normen van het CEN. Andere veiligheidsfuncties zijn onder meer een retina-scanner, vingerafdrukherkenning, ingebouwde camera's, speciale sirenes en lichten, en verdwijnende deurgrepen met een elektrisch schok "anti-paparazzi" -apparaat.

Het voertuig biedt ook verschillende luxe functies, waaronder het rijhulppakket van de Mercedes-Benz GL, een champagnehouder, Xbox One, PS4 en LTE-hotspot. Het ontwerp van het voertuig is ook indrukwekkend, met zijn haai-geïnspireerde exterieur en interieurontwerp.

Dartz Motorz heeft aangekondigd slechts vijf exemplaren van de Prombron Black Shark te produceren, waardoor het een zeldzaam en exclusief voertuig is dat waarschijnlijk de aandacht zal trekken van vermogende kopers, evenals verzamelaars van high-end gepantserde voertuigen.

Naast de indrukwekkende beveiligings- en infotainmentfuncties, heeft de Prombron Black Shark ook enkele prestatieverbeteringen die de rijervaring verbeteren. De aangepaste twin-turbo V8 en V12-motoren van Mercedes-Benz bieden krachtige prestaties en de mogelijkheid om in slechts 9 seconden van 0 naar 100 km/u te versnellen.

Het voertuig heeft ook een geavanceerd ophangsysteem met instelbare luchtvering, waardoor het voertuig zich kan aanpassen aan verschillende soorten terrein en rijomstandigheden. De transmissie is een aangepaste achttraps automatische transmissie van ZF, die zorgt voor een soepele en responsieve rijervaring.

Afgezien van de prestaties, biedt de Prombron Black Shark ook een uitgebreid interieur met hoogwaardige materialen, waaronder lederen stoelen en een aangepast dashboard. Het interieurontwerp is gebaseerd op het thema van de haai, met verschillende details die deze inspiratie weergeven.

Dartz Motorz bekend staat bekend om zijn extravagante en opvallende ontwerpen voor gepantserde voertuigen, en de Prombron Black Shark is daarop geen uitzondering. Het voertuig heeft een onderscheidend ontwerp met een agressieve uitstraling, die wordt versterkt door zijn haai-geïnspireerde kenmerken, zoals de bek van de haai aan de voorkant en de vinnen aan de achterkant van het voertuig.

Naast de champagnehouder, Xbox One, PS4 en LTE-hotspot, biedt de Prombron Black Shark ook een hoogwaardig geluidssysteem van het merk Focal. Het systeem omvat 16 luidsprekers, twee subwoofers en een versterker, die zorgen voor een helder en krachtig geluid in het voertuig.

Het voertuig heeft ook verschillende aanpasbare functies, waaronder het instelbare ophangsysteem en de mogelijkheid om de kleuren van de LED-verlichting in het interieur aan te passen. Deze functies maken het voertuig niet alleen opmerkelijk en onderscheidend, maar ook aangepast aan de voorkeuren van de eigenaar.

De Prombron Black Shark van Dartz Motorz is een indrukwekkend voertuig dat zijn reputatie als een van de meest extravagante gepantserde voertuigen ter wereld waarmaakt. Het biedt een zeldzame combinatie van luxe, prestaties en beveiligingsfuncties, waardoor het een unieke en opvallende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een exclusieve en onderscheidende auto.

Technisch

Helaas zijn de technische specificaties van de Prombron Black Shark van Dartz Motorz niet officieel vrijgegeven door het bedrijf. Het is bekend dat het voertuig gebaseerd is op de Mercedes-Benz GL SUV, maar Dartz Motorz heeft verschillende aanpassingen en upgrades aangebracht om het voertuig te beveiligen en te verbeteren.

Wat betreft de motorisatie biedt Dartz Motorz een aangepaste twin-turbo 5,5-liter V8 of een verbeterde twin-turbo 6,0-liter V12-motor van Mercedes-Benz, met de mogelijkheid om het vermogen van de laatste te verhogen tot een verbazingwekkende 1.500 pk. De transmissie is een aangepaste achttraps automatische transmissie van ZF.

Het voertuig is uitgerust met een Kevlar-titanium behuizing en heeft een pantserclassificatie van B7, de hoogst mogelijke volgens de ballistische normen van het CEN. Andere beveiligingsfuncties zijn onder meer een retina-scanner, vingerafdrukherkenning, ingebouwde camera's, speciale sirenes en lichten, en verdwijnende deurgrepen met een elektrisch schok "anti-paparazzi" -apparaat.

Het voertuig heeft een geavanceerd ophangsysteem met instelbare luchtvering en het rijhulppakket van de Mercedes-Benz GL SUV. Het interieur is ontworpen met hoogwaardige materialen, waaronder lederen stoelen en een aangepast dashboard. Het interieurontwerp is gebaseerd op het thema van de haai, met verschillende details die deze inspiratie weergeven.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...