Bentley onthuld de Mulsanne 2014 op Autosalon in Genève

De Autosalon van Genève 2013, die in de eerste dagen van maart zal plaatsvinden, zal de plaatsen zijn waar de nieuwste Bentley die op de markt komt in première gaat - de verbeterde Bentley Mulsanne uit 2014. Het model, dat in april te koop wordt aangeboden, is qua uiterlijk niet echt aangepast. Het merk heeft zich voorlopig gericht op het interieur van de auto en heeft een gloednieuw entertainment- en communicatiesysteem, een set met de hand gemaakte bagage, gloednieuwe kleuropties en meer comfort geïnstalleerd.
Er is ook een optioneel pakket, de Comfort Specification, met nieuwe voetsteunen, losse kussens met eendendons en hoofdsteunen. Er is ook een entertainmentspecificatie, die nieuwe tafels biedt voor een iPad en draadloos toetsenbord, naast een Wi-Fi-hotspot.
Het standaardpakket bevat verder een opbergvak voor de armleuning van de achterdeur dat kan worden gebruikt voor Bluetooth-hoofdtelefoons voor het entertainmentsysteem op de achterbank of opbergruimte voor mobiele telefoons. Daarnaast zal de Bentley Mulsanne 2014 ook worden uitgerust met dubbele 8-inch LCD-schermen in de hoofdsteunen, een dvd-speler, eersteklas geluidssysteem en een hebzuchtige 20 GB HDD. Voor degenen die permanent op de hoogte willen blijven, beschikt de auto over een Wi-Fi-router met snelle Universal Mobile Telecommunication Systems (UMTS) telefoonmodule en simkaartlezer. Wat een grote telefoon is dit!
Qua prestaties wordt de Bentley Mulsanne 2014 aangedreven door een 6,75-liter V8 met dubbele turbocompressor die 505 pk (377 kW) genereert bij 4.200 tpm en 1.020 Nm (752 lb-ft) koppel bij 1.750 tpm. De Mulsanne kan in 5,3 seconden van niets naar 100 km/u sprinten tot een topsnelheid van 296 km/u. Geen woord over de prijs! Bentley Mulsanne Visionaries Feat.

Rolls Royce presenteert laatste V12 Coupé Black Badge Wraith Black Arrow In de kijker

Rolls Royce onthult de Black Badge Wraith Black Arrow, het laatste V12 coupé-model sinds de introductie van de Wraith in 2013. Deze unieke, op maa...