2013 Maserati Quattroporte officieel onthuld

Vanwege zijn werelddebuut in januari ter gelegenheid van de North American International Auto Show 2013 in Detroit, is onlangs de gloednieuwe generatie Quattroporte onthuld door de Italiaanse autofabrikant Maserati. In vergelijking met zijn voorganger is de Maserati Quattroporte 2013 zeer gemakkelijk te onderscheiden dankzij zijn gloednieuwe exterieur- en interieurontwerpen.
Het pronkt nog steeds met de iconische grille aan de voorkant, maar zelfs deze heeft een beetje herontwerp ondergaan.
Bovendien heeft de 2013-versie een veel agressievere voorbumper, een prachtig gevormde motorkap en opnieuw ontworpen koplampen.
De elegantiefactor is radicaal verhoogd door een nieuw geïmplementeerde zijlijn. Ook de achterkant van de auto is sterk aangepast - hij heeft een veel agressievere aantrekkingskracht gekregen, dankzij de gloednieuwe achterlichten, vier prachtige uitlaatpijpen en een nogal discrete achterklepspoiler.
Binnenin beschikt de Maserati Quattroporte editie 2013 over gloednieuwe wijzerplaten, een volledig opnieuw ontworpen middenconsole en een duidelijk ander stuur. Het biedt ook meer ruimte voor zowel achter- als voorpassagiers, monitoren zijn geïntegreerd in de voorstoelen, terwijl het ook een set van vier individuele stoelen heeft gekregen.
Qua prestaties beschikt de Maserati Quattroporte 2013 nog steeds over een V8-motor, maar de autofabrikant is helaas vergeten prestatiegerelateerde cijfers te vermelden. Maserati Quattroporte: Italiaans design op zijn best.

Rolls Royce presenteert laatste V12 Coupé Black Badge Wraith Black Arrow In de kijker

Rolls Royce onthult de Black Badge Wraith Black Arrow, het laatste V12 coupé-model sinds de introductie van de Wraith in 2013. Deze unieke, op maa...